Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Γ.Α.Σ. Καλύβια με το “Sold Out” στο Hellas Gym for Life Challenge & Festival 2022

Πρωταθλήτρια ομάδα Ελλάδας για πρώτη φορά στην πολυετή διαδρομή της ανακηρύχθηκε η Γυμναστική Ακαδημία Σαρωνικού “Καλύβια” (Γ.Α.Σ. “Καλύβια”), με το ξεχωριστό, άκρως «μουσικό» πρόγραμμά της «Sold out», στο πλαίσιο του καθιερωμένου ετήσιου Hellas Gym for Life Challenge & Festival, στο οποίο φέτος 4.400 συμμετέχοντες αθλούμενοι επανήλθαν δριμύτεροι, μετά την τριετή απουσία τους λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Στο άκουσμα της ανακήρυξης του πρωταθλητή Ελλάδος οι αθλητές αγκαλιά με τους προπονητές τους (Μαρία Βαρδαβά, Μαίρη Παλαμηδά, Φωτεινή Κόλλια, Γιώργο Μπότο) και τα στελέχη της Ακαδημίας ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Δείτε εδώ σχετικά βίντεο και φωτογραφίες

Ενδεικτικό είναι το μήνυμα στη σελίδα της Ακαδημίας στο Facebook, μετά την κατάκτηση της διάκρισης:

«Χθες στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς όπου φιλοξενήθηκε η κορυφαία διοργάνωση της γυμναστικής για όλους Hellas Gym for Life Challenge ,της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, καταφέραμε αυτό που θα μας ενώνει και θα μας κάνει περήφανους για όλη μας τη ζωή.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ η ομάδα μας με το πρόγραμμα sold-out! Και η χαρά δεν μπορεί να χωρέσει στις λέξεις».

Η «Γυμναστική για Όλους» ήταν και πάλι η πρωταγωνίστρια, σε έναν διαγωνισμό υψηλού επιπέδου, όπου αναδείχθηκε η κορυφαία ομάδα, Team of the Year της διοργάνωσης, αλλά και οι τρεις κορυφαίες από τις «χρυσές» ομάδες κάθε κατηγορίας.

Νικήτρια ομάδα Α’ κατηγορίας αναδείχθηκε η Olympia Wolves Academy με το «Pink Swing», το βραβείο νικήτριας ομάδα Β’ κατηγορίας πήρε η Gymnastic House με το «12 Ιουνίου», ενώ νικήτρια ομάδα Α΄κατηγορίας ήταν η Πρωτοπορεία με θέμα «Στους χρυσαφένιους δρόμους της Ανατολής το νερό, πολύτιμο αγαθό».

Επίσης, έγινε ειδική βράβευση για όλους τους εθελοντές που βοήθησαν τη διοργάνωση, το κλείσιμο της αυλαίας της οποίας σήμανε την Κυριακή 19 Ιουνίου, μετά από πέντε ημέρες δράσης και θεάματος, στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς.

Σημειώνεται ότι το “Hellas Gym for Life Challenge & Festival 2022” διοργανώθηκε από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Εορτασμού του Αθλητισμού “Be Active” της Γ.Γ.Α., ενώ στηρίζεται από τον Δήμο Αθηναίων και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

(Με πληροφορίες από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

Generated by Feedzy