Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Μεντβέντεφ απειλεί με την «πύρινη Γέεννα» της Παλαιάς Διαθήκης

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ χαρακτήρισε τον πόλεμο στην Ουκρανία «σύγκρουση με τον Σατανά» προειδοποιώντας ότι η Μόσχα έχει και την ικανότητα να «στείλει όλους τους εχθρούς στην πύρινη Γέεννα»« (βιβλική περιοχή που αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη ως η τιμωρία μετά θάνατον). Στη συνέχεια ο νυν αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Μόσχας, υπενθύμισε το οπλοστάσιο που διαθέτει η Ρωσία, λέγοντας ότι η Μόσχα πολεμάει στην Ουκρανία με «τρελούς, ναρκομανείς ναζιστές», οι οποίοι υποστηρίζονται από τους Δυτικούς, «που τους τρέχουν τα σάλια στο σαγόνι από την εξαχρείωση».

Σε μήνυμά του με αφορμή την Ημέρα της Εθνικής Ενότητας, ο Μεντβέντεφ ανέφερε ακόμη ότι στόχος της πατρίδας είναι «να σταματήσει τον ανώτατο αρχηγό της Κόλασης, αναφέροντας ότι αυτός ενδέχεται να λέγεται «εκτός από Σατανάς και Εωσφόρος, Ιμπλίς στο Ισλάμ».

Ο Μεντβέντεφ, ο οποίος παρουσιαζόταν ως φιλελεύθερος εκσυγχρονιστής κατά την προεδρική του θητεία από το 2008 ως το 2012, κατέληξε λέγοντας ότι «όπλο του Σατανά είναι τα περίτεχνα ψέματα» ενώ, όπως είπε, όπλο της Μόσχας είναι «η αλήθεια και το δίκαιο που οδηγούν σε νίκη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More