Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σάουθγκεϊτ: «Οι παίκτες δίνουν τα πάντα»

 

O τεχνικός της Αγγλίας, παρά το κακό ξεκίνημα της ομάδας του στο Nations League, στήριξε τους παίκτες του, τονίζοντας πως τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο. 

Προβληματισμένος από την έντονη κριτική που δέχεται, μετά το αρνητικό ξεκίνημα της εθνικής Αγγλίας στο Nations League, είναι ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Τα «τρία λιοντάρια» βρίσκονται στην τελευταία θέση του ομίλου τους, με συγκομιδή μόλις έναν βαθμό σε δύο αγώνες, καθώς ηττήθηκαν με 1-0 στην Ουγγαρία και απέσπασαν ισοπαλία 1-1 στην Γερμανία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Αγγλίας:

«Δεν θα ξεπεράσω αυτήν την… υποδοχή, αλλά πιστεύω ότι μπορώ να κάνω καλή δουλειά για την ομάδα και νομίζω ότι έχουμε κάνει καλή δουλειά για την ομάδα. Εάν κοιτάξετε πίσω, το έλεγα πάντα. Δεν θα είμαι για πάντα εδώ. Θα υπάρξει άλλος προπονητής της Αγγλίας. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού, είναι το πώς είναι οι παίκτες. Νιώθω ακόμα ότι οι παίκτες δίνουν τα πάντα και ανταποκρίνονται σε αυτό που κάνουμε. Ακούω για συντηρητισμό, αλλά ήμασταν οι πιο παραγωγικοί στην Ευρώπη πέρυσι (σ.σ. 39 γκολ στα προκριματικά του Μουντιάλ). Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι, που θα διαφωνούν με τις επιλογές».

Το άρθρο Σάουθγκεϊτ: «Οι παίκτες δίνουν τα πάντα» εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More