Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε εξέλιξη διαγωνισμοί για την εκμίσθωση των κυλικείων του 1ου και 2ου δημοτικού σχολείου Ελασσόνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία δύο δημόσιων πλειοδοτικών διαγωνισμών, για την εκμίσθωση των κυλικείων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας.
Η Σχολική Επιτροπή Α΄/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ελασσόνας, διενεργεί δημόσιο πλειοδοτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση των δύο κυλικείων, για το οποίο έχουν δικαίωμα συμμετοχής τόσο φυσικά όσο και νομικά πρόσωπα.
Διαγωνισμός κυλικείου 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας:
Τα σχετικά δικαιολογητικά για τη μίσθωση του κυλικείου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας πρέπει να κατατεθούν, από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, μέχρι και την Παρασκευή 1 Μαρτίου και ώρα 10:30 π.μ. στο πρωτόκολλο του Δήμου Ελασσόνας.
Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στον Δήμο Ελασσόνας την ίδια ημέρα (01-03-2024) και ώρα 11:00 π.μ. από την αρμόδια επιτροπή.
Διαγωνισμός κυλικείου 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας:
Τα σχετικά δικαιολογητικά για τη μίσθωση του κυλικείου του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας πρέπει να κατατεθούν, από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, μέχρι και την Παρασκευή 1 Μαρτίου και ώρα 12:30 μ.μ. στο πρωτόκολλο του Δήμου Ελασσόνας.
Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στον Δήμο Ελασσόνας την ίδια ημέρα (01-03-2024) και ώρα 13:00 μ.μ. από την αρμόδια επιτροπή.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον αρμόδιο υπάλληλο για την σχολική επιτροπή κ. Αθανάσιο Νταμπώση στο τηλέφωνο: 2493350228.
Ολόκληρη η διακήρυξη είναι αναρτημένη στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δήμου Ελασσόνας, στον πίνακα ανακοινώσεων των δημοτικών σχολείων αλλά και στην ιστοσελίδα του δήμου www.dimoselassonas.gr .

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More