Στον Τύρναβο ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης

Στη Λάρισα βρίσκονταν χθες, επικεφαλής κυβερντητικού κλιμακίου, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης ο οποίος και είχε σειρά επαφών με αρχές, φορείς  της αυτοδοίκησης και κομματικά στελέχη. Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Εσωτερικών επισκέφθηκε και τον Τύρναβο, όπου ο  δήμαρχος Γιάννης Κόκκουρας τον ξενάγησε στην νέα κεντρική πλατεία της πόλης του  Τυρνάβου και τον ενημέρωσε για τις τεχνικές λεπτομέρειες του έργου

Παράλληλα, στην επίσκεψη παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, οι Βουλευτές του Νομού Λάρισας Χρήστος Κέλλας, Στέλλα Μπίζιου και Μάξιμος Χαρακόπουλος καθώς και εκπρόσωποι τοπικών σωματείων και φορέων.

Ο Υπουργός Εσωτερικών ξεναγήθηκε στην νέα κεντρική Πλατεία του Τυρνάβου και ενημερώθηκε για τις τεχνικές λεπτομέρειες του έργου.

Ο υπουργος δήλωσε  εντυπωσιασμένος από το έργο και τόνισε πρόκειται για  «ένα εξαιρετικό έργο που αλλάζει το αστικό τοπίο». Μάλιστα δεν παρέλειψε να συγχαρεί το Δήμαρχο Τυρνάβου Γιάννη Κόκουρα  για την απόφαση  και  την υλοποίηση  του έργου

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Κόκουρας ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό για τα θερμά του λόγια μα κυρίως, όπως είπε  “για το διαρκές και αγνό ενδιαφέρον του για τον Τύρναβο”

Τον υπουργό συνόδευαν  ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, οι βουλευτές  Χρήστος Κέλλας, Στέλλα Μπίζιου και Μάξιμος Χαρακόπουλος καθώς και εκπρόσωποι τοπικών σωματείων και φορέων.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

Generated by Feedzy