Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Την Πέμπτη στο εδώλιο ο Κέβιν Σπέισι – Κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε 3 άνδρες

Ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι θα παρουσιαστεί σε δικαστήριο του Λονδίνου την Πέμπτη, αφού του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις κατά τριών ανδρών στη Βρετανία, όπως επιβεβαίωσε τη Δευτέρα η βρετανική Μητροπολιτική Αστυνομία.

Ο Σπέισι, 62 ετών, αντιμετωπίζει τέσσερις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και μία κατηγορία για την πρόκληση διεισδυτικής σεξουαλικής δραστηριότητας χωρίς συγκατάθεση.

Θα εμφανιστεί στο Δικαστήριο του Γουέστμινστερ του Λονδίνου την Πέμπτη.

Τα περιστατικά που καταγγέλονται φέρεται να έγιναν στο Λονδίνο μεταξύ Μαρτίου 2005 και Αυγούστου 2008, και ένα στη δυτική Αγγλία τον Απρίλιο του 2013. Τα θύματα είναι πλέον μεταξύ 30 και 40 ετών.

Η Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος ενέκρινε κατηγορίες εναντίον του Σπέισι τον περασμένο μήνα.

Ο Σπέισι ανακρίθηκε από τη βρετανική αστυνομία το 2019 σχετικά με ισχυρισμούς αρκετών ανδρών ότι τους είχε επιτεθεί. Ο πρώην σταρ του «House of Cards» διηύθυνε το θέατρο Old Vic του Λονδίνου μεταξύ 2004 και 2015.

Ο Σπέισι κέρδισε Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία του 1995 “The Usual Suspects” και Όσκαρ πρωταγωνιστικού ρόλου για την ταινία “American Beauty” του 1999.

Όμως η περίφημη καριέρα του σταμάτησε απότομα το 2017 όταν ο ηθοποιός Άντονι Ραπ κατηγόρησε τον σταρ ότι του επιτέθηκε σε ένα πάρτι τη δεκαετία του 1980, όταν ο Ραπ ήταν έφηβος. Ο Σπέισι αρνείται τις κατηγορίες.

Πηγές: The Associated Press, BBC

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More