«Χορεύοντας» με τα ανδαλουσιανά άλογα της Κομοτηνής

Ο  ιππικός όμιλος Κομοτηνής προσέφερε εχθές το βράδυ, στο κοινό  ένα μοναδικό θέαμα με άλογα μιας ξεχωριστής ράτσας, τα ανδαλουσιανά, τα οποία εκτρέφονται και εκπαιδεύονται σε φάρμα στην Ξάνθη.

Ο όμιλος ιδρύθηκε το 2006 και προσφέρει άθληση, ξεκούραση, επαφή με τα πιο ευγενή  ζώα και θέαμα. Όπως σημειώνει η πρόεδρος του ιππικού ομίλου Έλλη Τσομπανίδου, «τα ανδαλουσιανά άλογα δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη εκπαίδευση, γιατί έχουν τον  ρυθμό και τον βηματισμό στο DNA τους. Μοιάζουν να χορεύουν και να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν. Πολύ έξυπνο, ικανό και υπάκουο στον εκπαιδευτή του, το ανδαλουσιανό άλογο προσφέρει ξεχωριστό θέαμα».

Η κ. Τσομπανίδου προσδοκά στην βοήθεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προκειμένου να βρεθεί ένας χώρος μόνιμης στέγασης του συλλόγου και προσκαλεί το φίλιππο κοινό να στηρίξει με την παρουσία του τις εκδηλώσεις, που πραγματοποιούνται στην φάρμα Ίζα  στον Ήφαιστο Κομοτηνής.

Η κ. Τσομπανίδου εκτιμά, ότι η επιτυχία του εγχειρήματος, αναμένεται να συμβάλει στην αγροτουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη της Ροδόπης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

Generated by Feedzy