Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έμεινε στο μηδέν η Ρεάλ και έκανε δώρο στην Μπαρτσελόνα

 

Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δεν εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές που δημιούργησε απέναντι στη μαχητική Ρεάλ Σοσιεδάδ, έμεινε στο 0:0 και έδωσε τη δυνατότητα στους “μπλαουγκράνα” να ξεφύγουν στο +5, με τους Βάσκους να βρίσκονται στη τρίτη θέση και στο -3 από τους “μερένχες”, με παιχνίδι περισσότερο.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να ελέγξουν το ρυθμό και να επιβάλλουν το δικό τους παιχνίδι στον αντίπαλο. Στο 13′ βαθιά μπαλιά του Μιλιτάο, με τον Ροντρίγκο να μην εκτελεί καλά από πλάγια θέση. Δύο λεπτά αργότερα, ο Βινίσιους κάνει εξαιρετική ατομική ενέργεια από τα αριστερά, βρέθηκε κεντρικά σε θέση βολής και είδε τον Ρεμίρο να του βάζει στοπ. Στο 17′ ο Ιγιαραμέντι απάντησε στις ευκαιρίες, με τον Κουρτουά να είναι σε ετοιμότητα. Επόμενη απειλή για τους γηπεδούχους στο 32′ με το μακρινό σουτ του Κρος να μη βρίσκει στόχο, όπως και αυτό του Βαλβέρδε δύο λεπτά αργότερα. Στο 43′ η τελευταία καλή στιγμή του ημιχρόνου, με τον Θεμπάγιος να συνεργάζεται με τον Ροντρίγκο να πατάει περιοχή και τον Ρεμίρο να τον σταματά.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έγινε πιο γρήγορος από τις δύο ομάδες, όμως έφταναν σε τελικές κυρίως από ατομικά λάθη στα πρώτα λεπτά, όπως ο Σόρλοθ, που έκλεψε την μπάλα από τον Ρούντιγκερ και είδε τον Κουρτουά να τον σταματά από πλεονεκτική θέση. Στο 57′ ο Ροντρίγκο συνεργάστηκε με τον Βαλβέρδε και βρέθηκε σε θέση βολής, όμως το σουτ του βρήκε στα σώματα και κατέληξε κόρνερ. Τρομερή ευκαιρία για την Σοσιεδάδ στο 62′, με τον Κούμπο να κάνει εξαιρετική ενέργεια και τον Κουρτουά να πέφτει χαμηλά στη γωνία του για να κρατήσει το μηδέν. Στο 70′ ξανά ο Κούμπο πέρασε από τα αριστερά τον Καμαβινγκά, σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο Μάριν σούταρε, όμως ο Κουρτουά δε δυσκολεύτηκε, παρά την κόντρα στο Νάτσο. Απίστευτη ευκαιρία στο 71′ για τους “μερένχες” με τον Μπενζεμά να περνάει τρομερή πάσα στον Βινίσιους και τον Ρεμίρο να νικάει τον Βραζιλιάνο στο τετ-α-τετ. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός έπεσε, με τις αλλαγές των δύο ομάδων να μη βοηθούν επιθετικά και τελευταία καλή στιγμή στο 90+3′, με τον Κούμπο να μη βρίσκει εκ νέου εστία και το τελικό 0:0 να απομακρύνει την Ρεάλ Μαδρίτης πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.

ΓΚΟΛ:-
ΔΟΚΑΡΙ:-
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 41′ Νάτσο / 27′ Θουμπιμέντι, 65′ Ελουστόντο, 68′ Κούμπο, 90+4′ Ρεμίρο
ΚΟΚΚΙΝΗ:-

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Νάτσο, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε (78′ Μόντριτς), Κρος, Θεμπάγιος (78′ Ασένσιο), Ροντρίγκο, Βινίσιους, Μπενζεμά.

Ρεάλ Σοσιεδάδ (Ιμανόλ Μπαρενετσέα): Ρεμίρο, Ελουστόντο (66′ Ελασαγκάστι), Θουμπιμέντι, Λε Νορμάντ, Μουνιόθ (46′ Ρίκο), Κούμπο, Ιγιαραμέντι, Θουμπελντία, Μέντες (55′ Ναβάρο), Ογιαρθάμπαλ (55′ Μάριν), Σόρλοθ (84′ Φερνάντες).

Ακολουθούν…
Ρεάλ Μαδρίτης: εντός με Βαλένθια (02/02)
Ρεάλ Σοσιεδάδ: εντός με Ρεάλ Βαγιαδολίδ (02/02).//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More