Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΕΛ: Ανοίγει και η Θύρα 8 για τα διαρκείας

 

Με ανακοίνωσή τους οι Θεσσαλοί, γνωστοποιούν πως θα παραχωρήσουν και την Θύρα 8 για τα εισιτήρια διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ-ΑΕΛ λαμβάνοντας εξαρχής υπόψη της, τις απόψεις όλων των ανθρώπων που ενδιαφέρονται πραγματικά για την ομάδα μας, δηλώνει υπεύθυνα ότι αρνείται να διαχωρίζει τους συμπολίτες μας που αγαπούν διαχρονικά την ΑΕΛ, σε φιλάθλους και οπαδούς.

Για τη νέα διοίκηση όλες οι Λαρισαίες, οι Λαρισαίοι και τα παιδιά της πόλης μας, είναι ευπρόσδεκτοι να προσέλθουν στο γήπεδο, χωρίς αστερίσκους και προϋποθέσεις, πλην της αυτονόητης συμμόρφωσης όλων μας στις επιταγές θεσμοθετημένων νόμων και κανονισμών.

Αναφορικά με την υπόθεση πιθανής οργάνωσης μερίδας φιλάθλων μας σε λέσχες οπαδών ή μη, το γεγονός αυτό αφορά αποκλειστικά τους ίδιους και επουδενί τη νέα διοίκηση.

Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ-ΑΕΛ, πέραν των εισιτηρίων διαρκείας που ήδη βρίσκονται σε κυκλοφορία και πωλούνται από τις 27/7, προτίθεται να παραχωρήσει όλη την Θύρα “8” του σταδίου Αλκαζάρ στους μόνιμους ακόλουθους της ομάδας, που με την ηχηρή παρουσία τους της δίνουν ανέκαθεν το συγκριτικό πλεονέκτημα για τη νίκη.

Τα εισιτήρια που θα διατεθούν για αυτό το σκοπό θα είναι αποκλειστικά διαρκείας και το κόστος τους έχει οριστεί στη τιμή των 90€.

Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα πωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ-ΑΕΛ, στην οδό Κύπρου 72 στον 5ο όροφο και η πώληση αυτών θα γίνεται με την επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου, του ΑΜΚΑ του και της υπογραφής από πλευράς του δήλωσης συναίνεσης περί επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Σε ό,τι αφορά στους ανήλικους κατόχους καρτών διαρκείας, η δήλωση συναίνεσης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων θα πρέπει να υπογράφεται από τον γονέα που ασκεί τη γονική μέριμνα αυτού και να φέρει το γνήσιο της υπογραφής του από αρμόδια δημόσια αρχή (Κ.Ε.Π.)»

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More