Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες η Ελευθερία Μοσχάτου

 

Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε από την Σλάβια Μπράνσκα στο κλειστό του Πλάτωνα με 61-58, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα στα προκριματικά του EuroCup Γυναικών και δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το σύνολο του κόουτς Δεσποτάκη δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του EuroCup Γυναικών, καθώς γνώρισε την ήττα από την Σλάβια Μπράνσκα στο κλειστό του Πλάτωνα με 61-58 στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για τα προκριματικά της διοργάνωσης. Υπενθυμίζεται πως η ελληνική ομάδα είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς με 72-71, ωστόσο στις λεπτομέρειες δεν κατάφερε να… γράψει ιστορία.

Το ματς στο κλειστό γυμναστήριο του Πλάτωνα ήταν ντέρμπι από το τζάμπολ του ως το φινάλε, με τις παίκτριες της Σλάβια να καταφέρνουν στο πρώτο ημίχρονο να πάρουν μια μικρή διαφορά, ωστόσο η Ελευθερία αντέδρασε και έφερε το ματς στα ίσα. Κάποιες λεπτομέρειες στο τέλος έδωσαν το διπλό στη Σλάβια, η οποία πανηγύρισε και την είσοδό της στους ομίλους της διοργάνωσης.

Τα δεκάλεπτα: 13-17, 25-32, 39-42, 58-61

Διαιτητές: Ζούπανσιτς (Σλοβενία), Ιβάνοβιτς (Σερβία), Ραντόνοβιτς (Μαυροβούνιο)

Ελευθερία Μοσχάτου (Δεσποτάκης): Μπρίβερ 16, Κάλογουέι 19(2), Καρακασίδου 10(1), Μυλωνάκη 4, Ζελιβάνσκι 6(1), Μπαϊροβιτς 1, Νάτσκου 2, Σταμάτη, Στούπα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More