Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βίντεο από το νοσοκομείο ανέβασε ο πραγματικός «υπερήρωας» Τζέρεμι Ρένερ

Ο 55χρονος ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ, γνωστός για τον ρόλο του ως Hawkeye, ο οποίος κατάφερε να ζήσει έπειτα από το ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό μηχάνημα που τον παρέσυρε όσο αυτός απομάκρυνε χιόνι από τον δρόμο του σπιτιού του, ανέβασε ένα βίντεο στο Twitter, στο οποίο φαίνεται να λαμβάνει την απαραίτητη φροντίδα από τους ανθρώπους του νοσοκομείου με την οικογένεια του να βρίσκεται επίσης στο δωμάτιο του.

Ο ίδιος φαίνεται πως ακόμα και ένα τέτοιο σκηνικό το αντιμετωπίζει με χιουμοριστική διάθεση, καθώς στην λεζάντα του βίντεο έγραψε: « Μία όχι και τόσο καλή μέρα στην εντατική θεραπεία, γίνεται μια μέρα σπα με την αδερφή μου και τη μητέρα μου. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ»!

A “not no great” ICU DAY, turned to amazing spa day with my sis and mama. Thank you sooooo much pic.twitter.com/pvu1aWeEXY

— Jeremy Renner (@JeremyRenner) January 5, 2023

Ο ηθοποιός υπέστη σοβαρά τραύματα στον θώρακα και στον άνω κορμό, μετά από ατύχημα που είχε με εκχιονιστικό μηχάνημα, σύμφωνα με κλήση έκτακτης ανάγκης. Σημειώσεις από το αρχείο κλήσης 911 ανέφεραν ότι ο κορμός του Ρένερ είχε συνθλιβεί όπως και η δεξιά πλευρά του στήθους του αφού τον πάτησε το εκχιονιστικό μηχάνημα. Στο βάθος της κλήσης ακουγόταν να βογκάει και να έχει δυσκολία στην αναπνοή πριν μεταφερθεί με αεροπλάνο σε κοντινό νοσοκομείο.

Ο  Ρένερ τραυματίστηκε σοβαρά το πρωί της Κυριακής αφού τον πάτησε το επτά τόνων εκχιονιστικό μηχάνημα Pistenbully ενώ καθάριζε δρόμους κοντά στο σπίτι του στην περιοχή του Reno. Το ημερολόγιο έκτακτης ανάγκης, το οποίο περιήλθε στην κατοχή του TMZ, περιλάμβανε σημειώσεις από το ατύχημα που έλεγαν ότι ο Τζέρεμι Ρένερ ακουγόταν να βογκάει στο βάθος της κλήσης και ότι είχε έντονη αιμορραγία από το κεφάλι του και άλλα τραύματα.

Τα τραύματα στο στήθος και τον κορμό του φέρεται να δυσκόλευαν τον σταρ της Marvel να αναπνεύσει πριν μεταφερθεί με αεροδιακομιδή σε κοντινό νοσοκομείο από τον τόπο του ατυχήματος περίπου στις 10 το πρωί της Κυριακής κοντά στο σπίτι του στην περιοχή του Ρίνο.

Την Τρίτη, ο ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία του στο κρεβάτι του νοσοκομείου με εμφανείς μώλωπες στο πρόσωπό του και ευχαρίστησε τον κόσμο για τα “καλά τους λόγια” στην πρώτη του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά το ατύχημα.

‘Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Είμαι πολύ χάλια τώρα για να γράψω. Αλλά στέλνω αγάπη σε όλους σας’, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο ηθοποιός, ο οποίος  που παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση μετά το ατύχημα, υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες τοποθετήθηκαν μεταλλικές καρφίτσες γύρω από το πόδι του. Από την Τρίτη, ήταν ξύπνιος και μιλούσε, δήλωσε πηγή στην DailyMail.com.

Ο  Τζέρεμι Ρένερ – ο οποίος έχει το δικό του πυροσβεστικό όχημα, εκχιονιστικό μηχάνημα και άλλα βαριά μηχανήματα – πήρε ένα εκχιονιστικό μηχάνημα για να βοηθήσει στον καθαρισμό μέρους του χιονιού νωρίς την 1η Ιανουαρίου.

Η πηγή πρόσθεσε ότι οι συνθήκες ήταν ακραίες εκείνο το Σαββατοκύριακο στο σπίτι του, αξίας 3,25 εκατομμυρίων δολαρίων, κοντά στον αυτοκινητόδρομο Mount Rose, κοντά στην πόλη Ρίνο.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More