Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Βόλος: Πρωτοφανές περιστατικό – Γυναίκα μπήκε σε σχολείο, έβριζε και απειλούσε

Πρωτοφανές περιστατικό σε σχολείο του Βόλου, σήμερα το πρωί. Γυναίκα, ηλικίας περίπου 45 ετών, πήγε στο σχολείο, περί τις 09:30 και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να καθυβρίζει χυδαία, μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ εκπαιδευτικός του σχολείου, ήταν προφανές πως δεν υπήρχε καμία δυνατότητα  συνεννόησης με την γυναίκα, η οποία φώναζε ότι έβριζαν αυτή και το παιδί της.

Ωστόσο, από ότι διαπιστώθηκε, η γυναίκα δεν έχει παιδί που να φοιτεί τώρα ή να έχει φοιτήσει στο παρελθόν στον εν λόγω σχολείο.

Οι εκπαιδευτικοί απομάκρυναν τη γυναίκα από το χώρο και ενημέρωσαν για το περιστατικό την Αστυνομία, η οποία τους έδωσε και σχετικές οδηγίες, πώς να ενεργήσουν σε περίπτωση που επιστρέψει, όπως και τελικά έγινε.

Μία ώρα αργότερα, περί τις 10:30 επέστρεψε στο σχολείο, όπου λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασε και περιπολικό της Αστυνομίας, με την έλευση της οποίας, τα πνεύματα ηρέμησαν και η γυναίκα οδηγήθηκε στο Τμήμα.

Στο μεταξύ, ο διευθυντής του 8ου Γυμνασίου, Ευριπίδης Κολτσιδόπουλος ενημέρωσε με e-mail τους γονείς για το περιστατικό, διαβεβαιώνοντας ότι οι μαθητές είναι απόλυτα ασφαλείς.

Να σημειωθεί πως, οι εκπαιδευτικοί, αλλά και η Αστυνομία, δεν επιβεβαιώνουν κάποιες αναφορές παιδιών ότι η γυναίκα κρατούσε μαχαίρι.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More