Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γεμάτο το… απουσιολόγιο εν όψει Παναθηναϊκού

 

 

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για το ντέρμπι των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας με τους “πράσινους”, έχοντας αρκετές απουσίες με ποδοσφαιριστές που δεν έχουν επιστρέψει ακόμη στην αγωνιστική δράση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άρχισε να δουλεύτει την τακτική του παιχνιδιού για το πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό (18/1). Ο Ρουμάνος τεχνικός εξακολουθεί να βλέπει γεμάτο το απουσιολόγιο, καθώς δεν είδε κάποιον ποδοσφαιριστή του από το ιατρικό δελτίο να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Συγκεκριμένα, κανείς εκ των Ελ Καντουρί, Φιλίπε Σοάρες, Τσαούσης, Λύρατζης, Μουργκ, Κούρτιτς και Κουαλιάτα δεν έχει καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του και μονάχα ο Μπίσεσβαρ συμμετείχε στους κανονικούς ρυθμούς της προπόνησης.

Το δελτίο Τύπου του ΠΑΟΚ ανέφερε:

«Σε ρυθμούς προημιτελικού κινείται το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου, με το βάρος να πέφτει κυρίως στο τακτικό κομμάτι.

Η προπόνηση της Δευτέρας (16.01) ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι σε δύο γκρουπ, με το ένα να δουλεύει με την ανάπτυξη από την πίσω ζώνη και το άλλο στα τελειώματα και στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Μάριος Τσαούσης , Φιλίπε Σοάρες και Νίκολας Κουαλιάτα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Τόμας Μουργκ έκανε θεραπεία και ασκήσεις στην πισίνα και το γυμναστήριο κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Την Τρίτη (17.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας».//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More