Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γερμανία πέντε… αστέρων στο “Μπορούσια Παρκ”

 

Τα “πάντσερ” πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησαν με 5-2 των “ατζούρι” και ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του τρίτου ομίλου στην πρώτη κατηγορία του Nations League.

Η ομάδα του Χανς Φλικ δεν πήρε αυτό που της άξιζε στην Μπολόνια (1-1), ωστόσο επέβαλλε το παιχνίδι της στο Μεχενκγλάντμπαχ, “σκορπίζοντας” την Ιταλία στον τρίτο όμιλο του Nations League.

Ο αγώνας

Οι Γερμανοί εμφάνισαν τη διάθεση να κυριαρχήσουν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, καθώς είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μόλις στο 10ο λεπτό, το σύνολο του Χανς Φλικ άνοιξε το σκορ με τον Κίμιχ και εν συνεχεία βρισκόταν συνεχώς γύρω από την περιοχή του Ντοναρούμα. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, τα “πάντσερ” διπλασίασαν τα τέρματά τους χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκουντογκάν. Στην επανάληψη, το παιχνίδι ισοσκελίστηκε αναφορικά με την κατοχή της μπάλας, ωστόσο η Γερμανία εξακολουθούσε να ήταν αποτελεσματική σχετικά με τις ευκαιρίες της. Στο 51′, ο Μίλερ έγραψε το 3-0, τη στιγμή που η Ιταλία αδυνατούσε να πραγματοποιήσει σουτ στον στόχο. Τα “χτυπήματα” των “πάντσερ” συνεχίστηκαν και στο 68ο λεπτό, ο Γκνάμπρι μοίρασε στον Βέρνερ και εκείνος τετραπλασίασε τα γκολ για την εθνική του ομάδα. Ένα λεπτό αργότερα, ο επιθετικός της Τσέλσι χρίστηκε εκ νέου σκόρερ. Ο 26χρονος επιθετικός πίεσε τον Ντοναρούμα, εκείνος έκανε λάθος και έστειλε την μπάλα στον Γκνάμπρι, ο οποίος πιστώθηκε ακόμη μία ασίστ για το 5-0 της Γερμανίας. Η Ιταλία κατάφερε αρχικά να μειώσει στο 78ο λεπτό με τον Γκνοτό, κάνοντας το 5-1 και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μπαστόνι σκόραρε για το 5-2, που αποτέλεσε και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΓΚΟΛ: 10′ Κίμιχ, 45+4′ Γκουντογκάν, 51′ Μίλερ, 68′, 69′ Βέρνερ /78′ Γκνοτό, 90+4′ Μπαστόνι

Κίτρινες: 61′ Ρούντιγκερ, 82′ Σανέ

Γερμανία (Χανς Φλικ): Νόιερ, Σούλε (87′ Ταχ), Ρούντιγκερ, Ράουμ, Κλόστερμαν, Γκουντογκάν (88′ Σταχ), Κίμιχ, Μίλερ (75′ Μουζιάλα), Χόφμαν (64′ Γκνάμπρι), Σανέ, Βέρνερ (75′ Νμέτσα)

Ιταλία (Ρομπέρτο Μαντσίνι): Ντοναρούμα, Μαντσίνι (78′ Σκαμάκα), Μπαστόνι, Καλάμπρια, Σπινατσόλα (65′ Ντιμάρκο), Κριστάντε, Φρατέζι (46′ Καπράρι), Μπαρέλα, Πολιτάνο (44′ Φελίπε), Γκνοτό, Ρασπαντόρι (46′ Σκαλβίνι)

Το άρθρο Γερμανία πέντε… αστέρων στο “Μπορούσια Παρκ” εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More