Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γ. Βαρουφάκης: Όχι στην τσιμεντοποίηση του παραλιακού μετώπου της Καλαμαριάς

Συνάντηση με το Σύλλογο Πολιτών Κελλάριου Όρμου «Μικρό Έμβολο» πραγματοποιεί σήμερα ο Γραμματέας του ΜΕΡΑ 25 Γιάνης Βαρουφάκης. οι πολίτες ζητούν να μην περάσει η σχεδιασμένη ιδιωτικοποίηση του παραλιακού μετώπου της Καλαμαριάς και να αναπλαστεί προς όφελος των πολιτών με ελεύθερη πρόσβαση για όλους.

Ο κ. Βαρουφάκης επισκέφθηκε την ακτή Ντοβίλ στην Καλαμαριά. Δίπλα είναι το πάρκο Σοφούλη, ιδιοκτησίας Εθνικής Τράπεζας. Για τον κίνδυνο να οικοδομηθεί το πάρκο, έκαναν λόγο, έχοντας συγκεντρώσει τρεις χιλιάδες υπογραφές, τα μέλη του συλλόγου πολιτών Κελλάριου Όρμου “Μικρό Έμβολο”, στη συνάντησή τους με τον γραμματέα του ΜΕΡΑ 25 Γιάννη Βαρουφάκη.

Ο κ. Βαρουφάκης είπε στους κατοίκους ότι η Εθνική Τράπεζα δεν δικαιούται να λέει ότι είναι δικός της ο χώρος γιατί ανακεφαλαιοποιήθηκε από τα χρήματα των πολιτών κι ότι το ΜΕΡΑ 25 λέει όχι στην ιδιωτικοποίηση και τσιμεντοποίηση του παραλιακού μετώπου της Καλαμαριάς. Το ΜΕΡΑ 25 ζητά να γίνει ανάπλαση του παραλιακού μετώπου της Καλαμαριάς προς όφελος των πολιτών με ελεύθερη πρόσβαση για όλους.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More