Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Παρουσίασαν τον νέο ψηφιακό τουριστικό οδηγό

To νέο ψηφιακό τουριστικό οδηγό του Δήμου Ανατολικής Σάμου, τεχνολογίας QR, παρουσίασε ο αντιδήμαρχος, Γιώργος Διονυσίου, στην αίθουσα του Νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Πυθαγορείου.

Όπως εξήγησε ο κ. Διονυσίου πρόκειται για ένα νέο εργαλείο τεχνολογίας που σκοπό έχει την καλύτερη εικόνα του νησιού σε επίπεδο παρουσίασης, αλλά και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, θέλοντας να ξεπεράσει την παρούσα κατάσταση των μεμονωμένων τουριστικών πληροφοριών από διάφορα sites και τη διανομή έντυπων τουριστικών οδηγών.

Στη συγκεκριμένη ψηφιακή πλατφόρμα συλλέχθηκαν όλες οι πληροφορίες εκείνες που κάνουν τον επισκέπτη να έχει μια ευχάριστη και ολοκληρωμένη εμπειρία στις μοναδικές ομορφιές της Σάμου. Ο Aντιδήμαρχος Αν. Σάμου, αναφέρθηκε με έμφαση στην ανάγκη υιοθέτησης του συγκεκριμένου εργαλείου από όλους και κυρίως από τους επαγγελματίες του τουρισμού προς όφελος του τουρισμού.

Τέλος όσοι επιθυμούν να στείλουν τις προτάσεις, ιδέες επισημάνσεις μπορούν να το κάνουν στέλνοντας τες στο e-mail : [email protected], δεδομένου ότι το συγκεκριμένο εργαλείο μπορεί να τροποποιείται και να ενημερώνεται συνεχώς.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More