Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Συμμετέχει στο πρόγραμμα “χάρισε δύναμη”

Με το σύνθημα: «Δώρισε τα μαλλιά σου και Χάρισε Δύναμη και Ελπίδα σε όσες το έχουν ανάγκη!», συμμετέχει για πρώτη φορά στο πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών «Χάρισε Δύναμη» του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», μέσω του ΚΕΠ υγείας, ο δήμος Ανατολικής Σάμου. Να υπενθυμίσουμε ότι ο  μήνας Οκτώβριος,  έχει καθιερωθεί ως μήνας πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Το πρόγραμμα υλοποιείται για 8η συνεχή χρονιά, έχοντας συλλέξει 73.200 κοτσίδες και έχουν ήδη ωφεληθεί 960 γυναίκες, οι οποίες παρέλαβαν τη δίκη τους περούκα μέσω του προγράμματος.

Οι προδιαγραφές για δωρεά μαλλιών είναι απλές: Μήκος μαλλιών τουλάχιστον 20 εκατοστά και χωρίς οποιαδήποτε χημική επεξεργασία.

Όσοι/ες επιθυμούν να δωρίσουν τα μαλλιά τους μπορούν να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο για επιπλέον πληροφορίες: https://almazois.gr/harise-dynami/

Η συλλογή θα πραγματοποιείται στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ανατολικής Σάμου έως 11 Νοεμβρίου 2022, Δερβενακίων & Αλέξη Αλέξη, Διοικητήριο, 1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2273353451, e-mail: [email protected] και ώρες 09:00 – 15:00.Υπεύθυνη Κεπ Υγείας: Σοφία Θάνου, Κοινωνιολόγος.

 

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More