Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεν κατέβηκε στο 2ο ημίχρονο στην Καλλιθέα ο Ολυμπιακός Β΄ ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία (video)

Οι “ερυθρόλευκοι” αποφάσισαν να μην αγωνιστούν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στην Athens Kallithea ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαιτησία, με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα. Τι προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Ολυμπιακός Β’ αναμένεται να έρθει αντιμέτωπος με βαρύτατες ποινές. Το παιχνίδι θα κατοχυρωθεί στην Athens Kallithea με σκορ 2-1, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι Πειραιώτες, βάσει των κανονισμών, θα υποστούν αφαίρεση πέντε βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και άλλους πέντε από το πρωτάθλημα της νέας σεζόν.
Οι “καμπάνες”, ωστόσο, δε σταματούν στις αφαιρέσεις βαθμών για τους “ερυθρόλευκους”, αλλά θα πρέπει να πληρώσουν και πρόστιμο, το οποίο κυμαίνεται από 20.000 έως και 200.000 ευρώ, ανάλογα με την κρίση της πειθαρχικής επιτροπής.

Στο «Ελ Πάσο» ο Μαρινάκης

Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος των “ερυθρόλευκων” μετέβη στο “Ελ Πάσο” λίγο μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης Athens Kallithea-Ολυμπιακός Β’, ύστερα από την απόφαση να μην αγωνιστούν στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού ήταν έξαλλοι με τις αποφάσεις των διαιτητών στο πρώτο ημίχρονο, διαμαρτυρόμενοι για το πρώτο γκολ των γηπεδούχων, στο οποίο θεωρούν πως υπάρχει παράβαση οφσάιντ, αλλά και το ακυρωθέν τέρμα των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα την απόφαση τους να μην κατέβουν στο δεύτερο ημίχρονο.

Διαβάστε περισσότερα στο ertsports.gr πατώντας εδώ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More