Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δυναμική παρουσία της Κρήτης στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Ελσίνκι

Στο Ελσίνκι της Φινλανδίας πραγματοποιήθηκε από 19-22 Ιανουαρίου η Διεθνής ‘Έκθεση Τουρισμού MATKA 2023 που αποτελεί την σημαντικότερη διοργάνωση προβολής των τουριστικών προορισμών στην Φινλανδική αγορά.

Η Περιφέρεια Κρήτης πήρε μέρος στην έκθεση αυτή εντός του περίπτερου του ΕΟΤ. Φέτος, στην MATKA, η Ελλάδα ήταν η τιμώμενη χώρα και με αυτή την ευκαιρία παρέθεσε, την πρώτη ημέρα, δεξίωση προς τιμή των Φινλανδών επιχειρηματιών του τουρισμού και δημοσιογράφων του τουριστικού τύπου. Επίσης, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο προβολών και παρουσιάσεων, ο Αντιπεριφειάρχης Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Δρ. Κυριάκος Κώτσογλου έκανε μία εκτενή παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Κρήτης και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του σε μεγάλο ακροατήριο που παρακολούθησε εντυπωσιασμένο και το οποίο στην συνέχεια εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον προορισμό.

Για την Κρήτη, η Φινλανδική αγορά είναι πολύ σημαντική με περιθώρια περαιτέρω ανάπτυξης και η φετινή διοργάνωση, άφησε μεγάλη αίσθηση αισιοδοξίας για τον δικό μας προορισμό.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More