Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δωρεάν διαδικτυακή ημέρα καριέρας για τον τουριστικό κλάδο

Ο τουριστικός κλάδος αποτελεί βασικό πυλώνα της οικονομικής ανάπτυξης και της απασχολησιμότητας στην Ελλάδα. Η γνώση και η κατανόηση των αναγκών και των ευκαιριών, που προσφέρει ο τουρισμός, βρίσκονται στο επίκεντρο της διαδικτυακής ημέρας καριέρας, την οποία διοργανώνει η Randstad, ο παγκόσμιος ηγέτης υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, με στόχο τη σύνδεση των υποψηφίων με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην τουριστική αγορά.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου, στη διαδικτυακή «Ημέρα καριέρας: τουριστικός κλάδος» της Randstad, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου από τις 12:00 μέχρι τις 18:00, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από εξειδικευμένους συμβούλους της Randstad για τα νέα δεδομένα της αγοράς εργασίας, να συνδεθούν με εταιρείες που αναζητούν προσωπικό και να συζητήσουν τις προσωπικές τους βλέψεις και σκέψεις για την επαγγελματική τους εξέλιξη.

H ημέρα καριέρας, η οποία είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες, περιλαμβάνει ειδικά διαμορφωμένα και προκαθορισμένα slots, άμεσα συνδεδεμένα με συμβούλους στους τομείς της φιλοξενίας και του τουρισμού, με τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με τους υποψηφίους μέσω μηνυμάτων ή βιντεοκλήσεων.

Οι συμμετέχοντες, παράλληλα, μπορούν να ενημερωθούν για επιχειρήσεις που αναζητούν άτομα για εργασία ανάλογα την προϋπηρεσία τους, καθώς και να επικοινωνήσουν τους μελλοντικούς τους στόχους, λαμβάνοντας καθοδήγηση και συμβουλές για την καριέρα τους. Το webinar απευθύνεται σε:

Ξενοδοχοϋπαλλήλους
Άτομα που αναζητούν μια ευκαιρία στον κλάδο του τουρισμού
Αποφοίτους Τουριστικών σχολών
Υποψήφιους προς αναζήτηση εργασίας οπουδήποτε στην Ελλάδα

Ποια είναι η Randstad

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, «Η Randstad είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των υπηρεσιών HR. Αποστολή μας είναι να αποτελέσουμε τον πιο πολύτιμο συνεργάτη  στην επαγγελματική ζωή, υποστηρίζοντας όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να αξιοποιήσουν τις πραγματικές δυνατότητές τους καθ’ όλη τη διάρκεια της εργασιακής τους πορείας. Παρέχουμε στις επιχειρήσεις υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό και υποστηρίζουμε τους ανθρώπους να βρουν θέσεις εργασίας που τους ταιριάζουν και να παραμείνουν ‘επίκαιροι’ στο διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον της εργασίας.

Το 2021 υποστηρίξαμε περισσότερους από δύο εκατομμύρια υποψήφιους να βρουν τη θέση εργασίας που επιθυμούσαν, συμβουλεύσαμε 235.000 πελάτες σχετικά με τις ανάγκες τους σε ανθρώπινο δυναμικό, από την απόκτηση ταλέντων έως τη συνολική διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, και εκπαιδεύσαμε περισσότερους από 450.000 ανθρώπους.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιούμαστε  από το 2010 στηρίζοντας τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να ανακαλύψουν και να πραγματοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας, παρέχουμε τις σωστές συμβουλές τη σωστή χρονική στιγμή, ενώ οι σύμβουλοί μας έχουν προσωπική σχέση με τους υποψήφιους και τους πελάτες σε σχεδόν 5.000 τοποθεσίες στις 38 χώρες όπου και δραστηριοποιούμαστε. Αυτός ο συνδυασμός τεχνολογίας και ανθρώπινης επαφής είναι που κάνει την προσφορά μας μοναδική.

Η Randstad ιδρύθηκε το 1960 και τα κεντρικά γραφεία της βρίσκονται στο Diemen της Ολλανδίας. Το 2021, η Randstad απασχολούσε περίπου 39.530 υπαλλήλους με τα συνολικά της έσοδα να ανέρχονται τα 24,6 δισ. Ευρώ. Η μετοχή της Randstad Holding N.V είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο NYSE Euronext Amsterdam, όπου οι μετοχές του ομίλου είναι εμπορεύσιμες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site μας, www.randstad.gr».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More