Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δύο χρόνια ertnews.gr: Όσα διαβάσατε μόνο εδώ – Πάνω από 10.000 συνεντεύξεις με τη σφραγίδα της ΕΡΤ

Αποκλειστικές ειδήσεις, συνεντεύξεις που άνοιξαν πολλούς γύρους συζητήσεων και αναπαρήχθησαν, αφιερώματα που ετοιμάστηκαν πρωτογενώς από τη συντακτική ομάδα του ertnews.gr, βίντεο που δημιουργήθηκαν από την ομάδα των video editors του ενημερωτικού ιστοτόπου της ΕΡΤ και μαγνήτισαν τα βλέμματα, περιλαμβάνονται σε μια μακρά λίστα αναρτήσεων που τον έκαναν να ξεχωρίζει από νωρίς, μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια ζωής του.

Περισσότερες από 10.000 συνεντεύξεις σε δύο χρόνια μόνο στο ertnews.gr

Στις περισσότερες από 10.000 αριθμώνται οι αναρτήσεις του ertnews.gr που περιλαμβάνουν συνεντεύξεις που δόθηκαν σε όλα τα μέσα (τηλεόραση, ραδιόφωνο, internet) υπό την «ομπρέλα» της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Δηλώσεις, αναλύσεις, εξομολογήσεις, καίριες τοποθετήσεις από ηγέτες, πολιτικούς, επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, προσωπικότητες από τον χώρο της Τέχνης, δημοσιογράφους φιλοξενήθηκαν σε ERTNEWS, ΕΡΤ1, Πρώτο Πρόγραμμα, Περιφερειακούς Σταθμούς, σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, είτε και απευθείας στο ertnews.gr και «έβγαλαν ειδήσεις».

Κατόπιν, διοχετεύθηκαν στους ενημερωτικούς ιστοτόπους ανά την επικράτεια και εκκίνησαν συζητήσεις, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις προκάλεσαν και χρήσιμες παρεμβάσεις.

Ακολουθούν μερικές από τις αναρτήσεις πρωτογενούς περιεχομένου που δημιουργήθηκαν και δημοσιεύθηκαν από τη συντακτική μας ομάδα – Στην ενότητα ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ μπορείτε να βρείτε όλες τις σχετικές δημοσιεύσεις

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More