Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επεισόδιο σε βάρος υπαλλήλου του Δήμου Τυρνάβου- Τον ξυλοκόπησε δημότης

Επίθεση από δημότη δέχθηκε υπάλληλος του Δήμου Τυρνάβου την περασμένη Πέμπτη στις 3 το μεσημέρι και ενώ οι περισσότεροι είχαν αποχωρήσει από το Δημαρχείο.

Ο δράστης ξυλοκόπησε τον υπάλληλο, ο οποίος μάλιστα χρειάστηκε να μεταβεί στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν συνάδελφοι του θύματος.

Συγκεκριμένα σε έγγραφη διαμαρτυρία ο  Σύλλογος Μηχανικών ΤΕ Δημ. Υπαλλήλων Λάρισας – Μαγνησίας καταγγέλλει την επίθεση και αναφέρει  μεταξύ άλλων:

“(…) Δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε σωματική ή λεκτική επίθεση από δημότες του Δήμου και όχι μόνο. Δεχόμαστε επιθέσεις επειδή κάνουμε τη δουλειά μας και εφαρμόζουμε τους νόμους του κράτους. Δυστυχώς, γινόμαστε ο αποδιοπομπαίος τράγος, κάθε φορά που κάποιος δυσαρεστείται ή νομίζει ότι αδικείται. Τη γραφειοκρατία δεν τη δημιουργούν οι υπάλληλοι, την δημιουργεί η πολυνομία αυτών που νομοθετούν.

Το χειρότερο όλων, είναι το γεγονός ότι ενώ το επεισόδιο συνέβη εντός του Δημαρχείου, με αφορμή υπηρεσιακά θέματα, στο πλαίσιο άσκησης των αρμοδιοτήτων μας ως υπάλληλοι, αντιμετωπίζεται από κάποιους ως μια προσωπική υπόθεση και διαφορά των εμπλεκόμενων στο επεισόδιο. Γι’ άλλη μια φορά, εμφανιζόμαστε ως υπάλληλοι, που λειτουργούμε έχοντας προσωπική ιδιοτέλεια και όχι υπηρεσιακό καθήκον. Μας παρουσιάζουν ως κακούς υπαλλήλους που ευθυνόμαστε αποκλειστικά για τις όποιες δυσάρεστες αποφάσεις…

Έχουν περάσει 5 ημέρες από το θλιβερό περιστατικό και μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι δεν έλαβε καμία απολύτως δημοσιότητα και δεν υπάρχει καμία επίσημη καταδίκη του.

Περιμένουμε…”.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More