Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ε. Αλειφέρη: «Ανησυχία για τις νοσηλείες covid – Να μην ξαναζήσει το Νοσοκομείο Καλαμάτας τον περυσινό Αύγουστο» (ηχητικό)

Την έντονη ανησυχία της για την σημαντική αύξηση στις νοσηλείες που καταγράφεται τις τελευταίες ημέρες στην κλινική covid19 του Νοσοκομείου Καλαμάτας εξέφρασε μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Καλαμάτας, η διοικήτρια του νοσηλευτικού ιδρύματος Ελένη Αλειφέρη.

Η κ. Αλειφέρη σημείωσε ότι οι νέες μεταλλάξεις επηρεάζουν ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους με επιβαρυμένη κατάσταση στην υγεία τους και τόνισε ότι χρειάζεται η προσοχή απ’ όλους ειδικά απέναντι σ’ αυτή την ηλικιακή κατηγορία. Πρόσθεσε, ότι η νέα αύξηση στις νοσηλείες, αλλάζει ξανά το σχεδιασμό του Νοσοκομείου Καλαμάτας, καθώς κάθε επιπλέον κλίνη που δίνεται για τα περιστατικά covid λείπει από μια άλλη κλινική. Έκλεισε δε λέγοντας ότι θα είναι οδυνηρό για το Νοσοκομείο να επαναληφθεί ο «εφιαλτικός» Αύγουστος του 2021, εφιστώντας την προσοχή σε όλους τους πολίτες ενώ σημείωσε ότι και οι υγειονομικοί δεν θα αντέξουν ένα ακόμα καλοκαίρι με αναστολή αδειών .

Ακούστε αναλυτικά τη δήλωσε η Ελένη Αλειφέρη:

Στην κλινική covid19 το τελευταίο 24ωρο νοσηλεύονται συνολικά 38 ασθενείς ενώ χθες χρειάστηκε και η διακομιδή ενός 64χρονου άνδρα σε ΜΕΘ στο Αττικό Νοσοκομείο της Αθήνας.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More