Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Συμπλοκή για το λογαριασμό σε μπαρ του Ηρακλείου – Τραυματίστηκαν τρία άτομα

Στο νοσοκομείο και στη συνέχεια στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου κατέληξαν σήμερα τα ξημερώματα 4 άντρες, μετά από συμπλοκή, που έγινε σε μπαρ κοντά παραλιακή.

Στις 4.30 τα ξημερώματα τρία αδέρφια από χωριό του Ηρακλείου φαίνεται ότι προσπάθησαν να φύγουν από το μπαρ, όπου διασκέδαζαν χωρίς να πληρώσουν. Αυτό ήταν η αιτία, που ξεκίνησε η συμπλοκή ανάμεσα στους τρεις άντρες, 30,28 και 27 ετών, και στον 44χρονο πορτιέρη του μπαρ από τη Συρία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 44χρονος δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με σκαμπό από τα τρία αδέρφια και ο ίδιος ανταπέδωσε τα χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο, το οποίος όπως ανέφερε ο ίδιος στους αστυνομικούς ήταν ένα σπασμένο ποτήρι, που βρήκε στο μπαρ και τους χτυπούσε με αυτό.

Από τα χτυπήματα που κατάφερε στα τρία αδέρφια ο 44χρονος, τραυματίστηκαν οι δύο εξ αυτών, ο ένας στα πλευρά και στο χέρι και ο δεύτερος στα πλευρά. Οι γιατροί μάλιστα έκαναν 16 ράμματα στο ένα από τα τρία αδέρφια. Στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε και ο 44χρονος πορτιέρης.

Και οι τέσσερις κρατούνται τώρα στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και αναμένεται να οδηγηθούν αρμοδίως.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More