Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ικανοποίηση των πρατηρίων υγρών καυσίμων στην Μαγνησία από την κίνηση των ημερών

Ικανοποιημένοι από την κίνηση των ημερών δηλώνουν οι ιδιοκτήτες πρατηρίων υγρών καυσίμων διά της προέδρου του Συλλόγου Βενζινοπωλών Μαγνησίας, Βάσως Κοντοχρήστου που μίλησε στην ΕΡΤ Βόλου.

Αναφορικά με το πετρέλαιο θέρμανσης η κ. Κοντοχρήστου ανέφερε ότι με τη νέα χρονιά η τιμή του λίτρου θα αυξηθεί λόγω του ότι θα μειωθεί η επιδότηση από 25 σε 15 λεπτά και έτσι θα υπάρξει μια αύξηση τουλάχιστον κατά 10 λεπτά στη σημερινή τιμή που διαμορφώνεται στο 1,18 ευρώ το  λίτρο. “Οι περισσότεροι πελάτες μας πάντως προμηθεύτηκαν πετρέλαιο κίνησης στις αρχές Νοεμβρίου και καλό θα είναι τώρα να προμηθευτούν και άλλο, αν έχουν περιθώριο οι δεξαμενές και τα οικονομικά τους, διότι από τη νέα χρονιά θα αυξηθεί”.

Επιπλέον η κ. Κοντοχρήστου ανέφερε ότι ικανοποιημένοι είναι οι βενζινοπώλες και από την κίνηση αυτών των ημερών καθώς πολλοί ήταν οι επισκέπτες στην περιοχή μας. “Ξέρετε αυτό είναι αλυσίδα. Δουλεύουμε εμείς και μία σειρά επαγγελμάτων για να εξυπηρετήσουμε τους επισκέπτες και να περάσουν καλά. Θεωρώ ιδιαίτερα ικανοποιητική την κίνηση των εορτών”.

Σε σχέση με τις τιμές της βενζίνης και του πετρελαίου κίνησης, ανέφερε ότι εμφανίζονται μειωμένες σε σχέση για παράδειγμα με το  καλοκαίρι, διαμορφώνονται κάτω από τα 2 ευρώ το λίτρο. Η μέση τιμής της αμόλυβδης κυμαίνεται στο 1,80 ευρώ και του πετρελαίου στο 1,75 ευρώ το λίτρο. “Φυσικά οι τιμές είναι υψηλές για τα οικονομικά των Ελλήνων σε σχέση με άλλων Ευρωπαίων”, επισήμανε η κ. Κοντοχρήστου. Τέλος εκτίμησε ότι οι τιμές των καυσίμων θα αυξηθούν τη  νέα χρονιά καθώς θα υπάρξει μεγαλύτερη ζήτηση. “Αλλά μέχρι την Πρωτοχρονιά στη χώρα μας, περίοδο που γίνονται οι βασικές μετακινήσεις, οι τιμές θα παραμείνουν στα επίπεδα που σας προανέφερε”, τόνισε.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More