Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάτοικος Λαμίας ο Παπαδάκης

 

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Έσπερο, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου φόργουορντ ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας. 


Στον Έσπερο Λαμίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο 24χρονος φόργουορντ, Στάθης Παπαδάκης, με την ομάδα της Φθιώτιδας να ανακοινώνει επίσημα την απόκτησή του ενόψει της νέας σεζόν στη Β’ Εθνική.

Ο Παπαδάκης στο παρελθόν είχε αγωνιστεί σε Ίκαρο Καλλιθέας, Περιστέρι, Ίκαρο Νέας Σμύρνης, Ηράκλειο, Πρωτέα Βούλας, Μίλωνα, Πρωτέα Βούλας και Χανιά, ενώ αποτέλεσε και βασικό στέλεχος των Εθνικών ομάδων σε Παίδες και Εφήβους.

Αξίζει να αναφερθεί πως στη Λαμία και συγκεκριμένα στον Ιωνικό έχει αγωνιστεί και ο πατέρας του νεαρού φόργουορντ, Άρης Παπαδάκης, ο οποίος πανηγύρισε και την άνοδο στα “σαλόνια” της Α2 Ανδρών με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η ανακοίνωση του Έσπερου Λαμίας:

…Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον…

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ ανακοινώνει την συνεργασία μας,
με τον αθλητή ΣΤΑΘΗ ΠΑΠΑΔΑΚΗ.

…Ήταν πριν 20 χρόνια περίπου, όταν ο Στάθης Παπαδάκης χειροκροτούσε από τις
εξέδρες του Χαλκιοπούλειου Λαμίας, σε κάθε αγώνα τον πατέρα του ΆΡΗ που
οδηγούσε τον Ιωνικό Λαμίας, σε άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Σήμερα η έλευσή του στον ΕΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ, θα εύρει σε αντίστροφους ρόλους πλέον τον Άρη στην εξέδρα και τον ταλαντούχο ΣΤΑΘΗ να πρωταγωνιστεί στο παρκέ του Χαλκιοπούλειου Λαμίας , έτοιμο να γράψει την ΔΙΚΗ του Ιστορία.

Ο Στάθης Παπαδάκης γεννήθηκε το 1998,έχει ύψος 2,02 ,αγωνίζεται στην θέση
forword αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες των Εθνικών κατηγοριών και απετέλεσε
κατά το παρελθόν βασικό στέλεχος των Εθνικών ομάδων Παίδων και Εφήβων. Ο Στάθης θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας και διακρίνεται για την συνέπεια του στην άμυνα και την δυνατότητα να σκοράρει με αρκετά καλά ποσοστά επιτυχίας από την γραμμή του τριπόντου.

Καλώς όρισες Στάθη και πάντα με υγεία και επιτυχίες».

Το άρθρο Κάτοικος Λαμίας ο Παπαδάκης εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More