Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κέρκυρα: Κάλεσμα επαγγελματικών φορέων για το ωράριο μουσικής

Σύσκεψη για το θέμα του ωραρίου μουσικής συγκαλεί αύριο στις 11 το πρωί στην αίθουσα της ΟΕΒΕΚ,  η Ένωση Εστίασης Κέρκυρας καλώντας σε συστράτευση όλους του επαγγελματικούς και τουριστικούς φορείς. Η πρόσκληση απευθύνεται στο Επιμελητήριο Κέρκυρας, την ΟΕΒΕΚ, τον Εμπορικό Σύλλογο, την Ένωση Ξενοδόχων, τον Σύλλογο Ξεναγών, τον Σύλλογο Τουριστικών Πρακτόρων, την Ιόνιο Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Κέρκυρας, τον Σύλλογο Ταξί ο «Ταξίαρχος» και τον Ενιαίο Φορέας Παλιάς Πόλης Δήμου Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την ένωση εστίασης, “μία δήλωση συμπαράστασης των φορέων θα βοηθήσει τον αγώνα μας, γιατί θεωρούμε άδικο και καταστροφικό για την τοπική οικονομία –βιομηχανία τουρισμού, που όλοι μας έχουμε ανάγκη, ιδιαίτερα μετά από δύο ανύπαρκτες τουριστικές χρονιές λόγω πανδημίας. Είμαστε όλοι κρίκοι μιας οικονομικής αλυσίδας που ζει, υπάρχει και εξελίσσεται μέσα από την τουρισμό. Ναι στην παράταση ωραρίου μέχρι τις 12:30 καθημερινά και 01:00 για τα Σαββατοκύριακα».

Να θυμίσουμε ότι σε πρόσφατη συνεδρίαση του, το τοπικό συμβούλιο πόλης είχε αποφασίσει να μην παραταθεί το ωράριο λειτουργίας της μουσικής για το ιστορικό κέντρο της πόλης ενώ το θέμα αναμένεται να απασχολήσει την ερχόμενη εβδομάδα την επιτροπή ποιότητας ζωής του δήμου κεντρικής Κέρκυρας. Την τελική απόφαση θα πάρει το δημοτικό συμβούλιο.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More