Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κέρκυρα: Υπαίθρια γυμναστήρια

Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας, με χρηματοδότηση από το «Πράσινο Ταμείο» δημιουργεί υπαίθρια γυμναστήρια στην πόλη και στις Δημοτικές Ενότητες.

Τα πρώτα όργανα γυμναστικής ενηλίκων για υπαίθρια χρήση από όλους τοποθετήθηκαν ήδη:

-Στην  περιοχή του Ύψου  της Δ.Ε Φαιάκων σε δημοτικό χώρο μεταξύ της  παιδικής χαράς και του δημοτικού κτιρίου των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών.

-Στις Μπενίτσες, στη Δ.Ε Αχιλλείων, σε τμήμα της πλατείας.

-Στην Πάνω Πλατεία στη πόλη της Κέρκυρας.

Τα τρία αυτά σημεία, πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να γίνουν χώροι στους οποίους, καθημερινά, θα συναντώνται η ζωή και ο αθλητισμός, οι δημότες όλων των ηλικιών, οι γονείς με τα παιδιά τους να παίζουν δίπλα τους.

Όπως τονίζει σε δήλωση της, η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου «Ο μαζικός αθλητισμός χρειάζεται υποδομές, αυτές τις υποδομές δημιουργούμε. Προσφέροντας σύγχρονες συνθήκες άθλησης για όλους, στο δημόσιο χώρο και στις γειτονιές μας, συμβάλλουμε στην βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Δήμο μας. Είμαστε ακόμα στην αρχή. Υπάρχουν αυτοί που μπορεί να λένε πολλά χωρίς όμως να έχουν κάτι θετικό να προσφέρουν. Υπάρχουν όμως και αυτοί που έχουν κάνει πολλά και θα συνεχίσουν να κάνουν περισσότερα και αποδεικνύουν έτσι ότι η Κέρκυρα αλλάζει και προχωρά μπροστά μόνο με έργα.»

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More