Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καβάλα: Δέκα φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας αναχώρησαν για Τουρκία

Συγκινεί η συμμετοχή εθελοντών και πολιτών στην προσπάθεια και του Δήμου Καβάλας να βοηθήσει τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας. Χθες από την πόλη αναχώρησαν δέκα φορτηγά ανθρωπιστικής βοήθειας.

«Ο τρόπος με τον οποίο έδειξαν οι καβαλιώτες το ενδιαφέρον τους για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας, ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητικός. Εκατοντάδες συμπολίτες μας πρόσφεραν μεγάλες ποσότητες τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης, γεμίζοντας την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και τις εισόδους του Δημαρχείου Καβάλας», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Στην εκστρατεία για την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας συμμετέχει και η Μητρόπολη Φ.Ν.Θ.. Η συλλογή της ανθρωπιστικής βοηθείας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Πραγματοποιείται καθημερινά  σε όλους τους Ενοριακοὺς Ναοὺς της πόλης και των χωριών.

Και το Επιμελητήριο Καβάλας, αναλαμβάνει πρωτοβουλία, για τη στήριξη των πληγέντων, από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία και τη Συρία, με την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και την αποστολή τους στις πληγείσες περιοχές προκειμένου να παρασχεθεί βοήθεια. Τα είδη συγκεντρώνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου, έως την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, 8 το πρωί με 3 το μεσημέρι.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More