Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καμία σχέση με τα 35 εκατομμύρια η ΑΕΚ

 

Στην αντεπίθεση πέρασε η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ μετά την χθεσινή ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής στην οποία υποστήριζε πως δόθηκαν 35 εκατομμύρια στην “Ένωση” για το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Σε σχέση με την ανακοίνωση που έκανε χθες η Περιφέρεια Αττικής, είναι απαραίτητο να δοθούν ορισμένες διευκρινίσεις.
Ουδέποτε δόθηκαν 35 εκατομμύρια στην ΑΕΚ για το γήπεδο. Και πρέπει να είναι ξεκάθαρο αυτό, γιατί η προπαγάνδα τόσα χρόνια οργιάζει και το κάπως αόριστο της αναφοράς της Περιφέρειας ίσως ενισχύει κάπως το μπέρδεμα.
Η ΑΕΚ μετά από προσπάθειες ετών κι ενώ είναι γνωστό σε όλους πόσο ευνοήθηκαν σε οικονομικό επίπεδο από το κράτος ανάλογα project και πριν, αλλά τώρα και μετά από το δικό μας, εξασφάλισε επιδότηση ύψους 20 εκατομμυρίων από την Περιφέρεια, για την κατασκευή του νέου γηπέδου.
Το σύνολο του κόστους του έργου έχει ξεπεράσει τα 75 εκατομμύρια ευρώ. Ενώ πρέπει να σημειωθεί πως εκτός από αυτό, πάνω από 3 εκατομμύρια στοιχίζει και το καθένα από τα δύο Μουσεία.

Στα 35 εκατομμύρια φτάνει το ποσό από την Περιφέρεια αν συνυπολογίσουμε τα έξοδα για τα συνοδά έργα, απαραίτητα φυσικά για την πόλη. Με αυτά τα χρήματα καμιά σχέση δεν είχε η ΑΕΚ, όλα διατέθηκαν μέσω διαγωνισμών σε φορείς που συμμετείχαν στο κατασκευαστικό μέρος».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More