Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κατευθείαν πίσω στο προπονητικό κέντρο της Παρί Σεν-Ζερμέν ο Κιλιάν Εμπαμπέ

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα μετά τον χαμένο μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Γάλλος Κιλιάν Εμπαμπέ, που πέτυχε το δεύτερο χατ-τρικ σε τελικό Μουντιάλ, επέστρεψε στην ομάδα του ίδιου αλλά και του μεγάλου του αντιπάλου στον τελικό Λιονέλ Μέσι, την Παρί Σεν-Ζερμέν.

Ο πρώτος σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ με 8 γκολ είχε διακοπές των 10 ημερών για να ξεκουραστεί αλλά και να είναι έτοιμος για την επανέναρξη του γαλλικού πρωταθλήματος και του Champions League.

Η στιγμή που ο Κιλιάν Εμπαμπέ χτυπάει την μπάλα για το δεύτερο από τα τρία γκολ που πέτυχε στον μεγάλο τελικό

Όμως ο Γάλλος, μόλις 4 μέρες μετά τον τελικό βρέθηκε πίσω στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, έτοιμος να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του. Μπαίνοντας στις εγκαταστάσεις, ρωτήθηκε για το πως ένιωθε και απάντησε: «Σίγουρα πολύ καλύτερα τώρα.»

Ο συμπαίκτης του -και πλέον κάτοχος του βαρύτιμου τροπαίου Λιονέλ Μέσι- βρίσκεται στην Αργεντινή και πανηγυρίζει με τους συμπατριώτες του την κατάκτηση του Μουντιάλ.

Μένει να δούμε το κλίμα μεταξύ των δύο έπειτα από τον τελικό του αιώνα, στο πρώτο παιχνίδι για το γαλλικό πρωτάθλημα ενάντια στο Στρασβούργο στις 28 Δεκεμβρίου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Saint-Germain (@psg)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More