Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κηδεία τέως βασιλιά: Ουρές πολιτών στη Μητρόπολη – Ακόμα και με παραδοσιακές στολές το τελευταίο αντίο (εικόνες)

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί από τα ξημερώματα στην πλατεία Μητροπόλεως, για το “ύστατο χαίρε” στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, είναι δύσκολο να προλάβουν να αποχαιρετήσουν τον τέως βασιλιά όλοι, καθώς ο κόσμος έφθανε νωρίτερα πέρα από την Καπνικαρέα, ενώ δόθηκε μια μικρή παράταση έως τις 11:00.

Άνθρωποι όλων των ηλικιών και από διάφορες περιοχές της χώρας έφθασαν από πολύ νωρίς το πρωί στη Μητρόπολη, προκειμένου να πουν το δικό τους τελευταίο αντίο στον τέως βασιλιά.

Άλλοι κρατούσαν σημαίες και εικόνες του ζεύγους και άλλοι κάρτες με τη λέξη: “αθάνατος”.

Δείτε εικόνες:


(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)(ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More