Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλοπ: «Ήθελα τον Όντεγκααρντ αλλά πήγε στη Ρεάλ»

 

Ο Γερμανός τεχνικός, σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον Νορβηγό αλλά και τον τρόπο που… του τον έκλεψαν οι “μερένχες”, ενώ δήλωσε ότι παρακολουθεί την πορεία του από τότε που ήταν 15 ετών.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έδωσε συνέντευξη στο Νορβηγικό κανάλι TV 2, αναφερόμενος στη σχέση που είχε με τον Όντεγκααρντ, αλλά και το γεγονός ότι τον ήθελε στην Ντόρτμουντ όταν ήταν 15 ετών, όμως εκείνος επέλεξε τη Ρεάλ για επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Μου αρέσει πολύ ο Όντεγκααρντ. Δυσκολεύτηκε αρκετά στην αρχή της καριέρας του στη Ρεάλ Μαδρίτης και έδειχνε να χάνει το δρόμο του και απογοητεύτηκα πραγματικά για αυτόν, γιατί τον ήθελα στη Ντόρτμουντ όταν ήταν πολύ νέος. Μιλούσαμε αρκετά με τον Μάρτιν και με τον πατέρα του, όταν αυτός ήταν ακόμα παιδί. Αυτός στη συνέχεια επέλεξε τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όλα καλά, γι’ αυτό το λόγο παρακολουθώ την καριέρα του από όταν ξεκίνησε».

Για τον λόγο που επέλεξε τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν είμαι σίγουρος, θα πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο, ίσως ήμουν υπερβολικά ειλικρινής μαζί του τότε. Του είπα πως ήταν ακόμα παιδί, πως πήγαινε ακόμα σχολείο και πως θα ήταν σημαντικό να χτίσει ένα ωραίο περιβάλλον γύρω του ώστε να εξελιχθεί και να μεγαλώσει. Αν συγκρίνεις την πόλη του Ντόρτμουντ με την πόλη της Μαδρίτης, ίσως κι εγώ πήγαινα στη Μαδρίτη»

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More