Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλοπ: «Κορυφαίο το επίπεδο στο Euro Γυναικών» (video)

 

Ο Γερμανός τεχνικός παρακολουθεί φανατικά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών και έπλεξε το εγκώμιο των δύο φιναλίστ της διοργάνωσης, τονίζοντας πως το φετινό τουρνουά αποτελεί διαφήμιση για το ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μιλώντας στο “Sky Sports” αναφέρθηκε στο Γιούρο Γυναικών με κολακευτικά λόγια, τονίζοντας πως τακτικά η διοργάνωση βρίσκεται σε ψηλό επίπεδο και τραβάει το ενδιαφέρον όλων.

Μεταξύ άλλων, ο έμπειρος Γερμανός τεχνικός τόνισε πως οι δυο φιναλίστ, η Αγγλία και η Γερμανία αγωνίζονται με έναν τρόπο, ο οποίος αποτελεί διαφήμιση για το άθλημα, ενώ στην… πρόβλεψή του δήλωσε πως η Αγγλία είναι το οριακό φαβορί λόγω έδρας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ στο “Sky Sports”:

«Είναι ένα φοβερό τουρνούα, το ξέραμε πριν ξεκινήσει η διοργάνωση γιατί η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου γυναικών τα τελευταία χρόνια έχει εκτοξευθεί. Τακτικά βρίσκεται σε απίστευτα υψηλό επίπεδο, τεχνικά βρίσκεται επίσης σε απίστευτα υψηλό επίπεδο. H ένταση στα παιχνίδια είναι τρομακτική, κάτι που φανερώνει ότι και στο αθλητικό και σωματικό κομμάτι τα πράγματα είναι επίσης σε κορυφαίο επίπεδο. Ειλικρινά απολαμβάνω να το παρακολουθώ, συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν γιατί πραγματικά αυτή η διοργάνωση είναι μια διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, όχι μόνο για το ποδόσφαιρο γυναικών.Πιστεύω ότι η Αγγλία είναι το οριακό φαβορί γιατί παίζει στην έδρα της, όμως και η Γερμανία έχει μια φανταστική ομάδα και έχει τις δικές της πιθανότητες».

“It’s tactically at an incredibly high level, technically at an incredibly high level.”

Jurgen Klopp is looking forward to the #WUERO2022 final between England and Germany! pic.twitter.com/R0XOERMu9d

— Sky Sports News (@SkySportsNews) July 29, 2022

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More