Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κ. Μάντζιος: Tο ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο για εκλογές και σε επίπεδο προσώπων και προγράμματος

To ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. είναι καθόλα έτοιμο για εκλογές, όποτε κι αν αυτές γίνουν και σε επίπεδο προτάσεων και σε επίπεδο προσώπων δήλωσε από τη Λάρισα ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος κ. Δ. Μάντζιος, ο οποίος πραγματοποίησε περιοδεία και επαφές με πολίτες και εκπροσώπους φορέων εν όψει της αυριανής συνδιάσκεψης για τον αγροτικό τομέα, παρουσία του προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο κ. Μάντζιος χαρακτήρισε ως Νο1 ζήτημα την ακρίβεια στα αγαθά και την ενέργεια και ανέφερε ότι το ΠΑΣΟΚ κατέρχεται στις εκλογές με ένα ρεαλιστικό σοσιαλδημοκρατικό πρόγραμμα και συγκεκριμένες προτάσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία και όχι με ατάκες.
“Η μόνη λύση ανακούφισης των πολιτών είναι η επιβολή πλαφόν στην λιανική τιμή του ρεύματος και η μείωση του ΦΠΑ στα είδη πρώτης ανάγκης και τα τρόφιμα”, είπε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας παράλληλα ότι στη συνδιάσκεψη για τα αγροτικά “το κόμμα κάνει διάλογο με την κοινωνία και τους αγρότες για να γράψουν μαζί τις προτάσεις που αφορούν τον αγροτικό τομέα της χώρας”.
Οσον αφορά τα ελληνοτουρκικά ο κ. Μάντζιος τόνισε ότι υπάρχει έλλειμμα συνεννόησης και συναίνεσης και ζήτησε να υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ της κυβέρνησης και των κομμάτων και όχι αλά κάρτ συναίνεση.
Ο κ. Μάντζιος μαζί με την γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, βουλευτή Λάρισας κ. Ε. Λιακούλη περιόδευσαν σήμερα, Τρίτη πρωί στα Φάρσαλα, ενώ το απόγευμα είχαν διαδοχικές συναντήσεις με τη διοίκηση του Εμπορικού Επιμελητηρίου και τη διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Θεσσαλίας.
Αύριο, Τετάρτη, 29 Ιουνίου στις 10:30 θα επισκεφτούν τη λαϊκή αγορά της Ελασσόνας και στις 12:00 την αγορά του Τυρνάβου, ενώ το απόγευμα θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Διβάνι στη Λάρισα η συνδιάσκεψη για τον πρωτογενή τομέα παρουσία του προέδρου του κόμματος κ. Ν. Ανδρουλάκη

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More