Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λουκία Παπαδάκη στην ΕΡΤ: Με αυτό τον τόνο στη φωνή, δεν θα μπορούσα να είμαι η εύκολη της τηλεόρασης

Για την συμμετοχή της στην «Λάμψη», την εξέλιξη της, την εγκυμοσύνη της και την δύσκολη σκηνή που δεν θα ξεχάσει ποτέ στα γυρίσματα της σειράς «Λάμψη» μίλησε η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη στην ΕΡΤ και το ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4.

«Στην Λάμψη δεν είχαμε ποτέ διαμάχη μεταξύ μας» ανέφερε για τη συνεργασία με τους συναδέλφους της ενώ για το αν ένιωσε ηθοποιός σαπουνόπερας πρόσθεσε: «Με αυτό τον τόνο στη φωνή και με αυτή τη μουρή, δεν θα μπορούσα να είμαι η εύκολη της τηλεόρασης».

Για την εξέλιξη της δήλωσε: «Ήθελα να ανακαλύπτω τα όρια μου. Οι δάσκαλοι μου έλεγαν ότι τα σπουδαία θα τα κάνω μετά τα 40 και είχαν δίκιο. Όταν είσαι 23χρονών αυτό φαντάζει στην άλλη ζωή. Νιώθω πολύ προνομιούχα και ευλογημένη».

Για μια δύσκολη σκηνή που γύρισε στη σειρά ”Λάμψη” αποκάλυψε: «Αυτή η σκηνή δεν ξεχνιέται με τίποτα. Ήταν ένα μονοπλάνο 20 λεπτών χωρίς κόψιμο και χωρίς δεύτερη λήψη. Ήταν παρέκλιση δική μου. Δεν γινόταν δεύτερη φορά. Έγιναν μόνο 15 – 20 τεχνικές πρόβες  θέσεων, ξυλοδαρμού, αιμάτων όλου αυτού του αιμοβόρικου πράγματος  και πήγε μια και έξω και μετά λυποθύμισα».

«Δεν συνδιάσαμε το σενάριο με την εγκυμοσύνη μου. Το σενάριο είχε ήδη γραφτεί. Εγκυμονούσε η Σάντρα, πριν μείνει έγκυος η Λουκία» δήλωσε για την εγκυμόσυνη της που συνέπεσε με την εγκυμοσύνη στο πλαίσιο του σεναρίου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More