Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μάντζος για αναφορά Μητσοτάκη στον Ανδρέα Παπανδρέου: «Συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση»

«Ο κ. Πρωθυπουργός συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση. Ζουν με τον εφιάλτη του Ανδρέα Παπανδρέου» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Δημήτρης Μάντζος, σχολιάζοντας σχετική αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στη σημερινή του ομιλία στη Βουλή.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι, με μια ανιστόρητη αναφορά, ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε σήμερα μια ακόμη επικίνδυνη ακροβασία να καλύψει τις δικές του ενοχές.

Ενώ συνέχισε λέγοντας:

«Ο λαός όμως έχει μνήμη.

Θυμάται αυτό που αποκλήθηκε «βρώμικο ‘89».

Θυμάται την επιχείρηση σπίλωσης και συκοφάντησης του Ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

Θυμάται και την πανηγυρική του αθώωση.

Η ιστορία, κύριε Μητσοτάκη, δεν ξαναγράφεται και δεν παραγράφεται».

Η σχετική τοποθέτηση του πρωθυπουργού στη Βουλή (απόσπασμα)

«Η Δημοκρατία θα προστατευθεί με τη νίκη της ΝΔ στις εκλογές που έρχονται. Φτάνουμε στο τέλος της τετραετίας. Η εκτίμησή μου είναι ότι οι πολίτες θα σας στείλουν και πάλι στην αντιπολίτευση, δεν ξεχνούν, αξιολογούν, επιβραβεύουν ή τιμωρούν» συνέχισε και συμπλήρωσε: «Μας θυμίσατε ότι ο θίασος του ΣΥΡΙΖΑ ξέρει να πυροβολεί τη χώρα, να ρίχνει λάσπη και να ποτίζει την κοινωνία με διχασμό, δηλητήριο και ψέματα. Διανθίζοντας σήμερα με πρωτοφανείς προσωπικές ύβρεις εναντίον μου. Ένοχος ή βλαξ δεν είπατε; Αυτή τη φράση την είχε χρησιμοποιήσει ο εκδότης της Ελευθεροτυπίας Κίτσος Τεγόπουλος αναφερόμενος στον Ανδρέα Παπανδρέου κάνοντας αναφορά στο σκάνδαλο Κοσκωτά. Από τα πάμπερς πήγαμε στις σακούλες».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More