Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μέρες προ πανδημίας για την 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Μέρες 2019 θα θυμίζει η φετινή 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα ανοίξει τις πύλες της το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022. Για πρώτη φορά μετά την πανδημία, θα λειτουργήσουν  όλοι οι χώροι του εκθεσιακού κέντρου. Με 1.500 εκθέτες και με τιμώμενη χώρα τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η φετινή διοργάνωση θα έχει ως επίκεντρο την πράσινη ανάπτυξη και την ενέργεια.

Η φετινή διοργάνωση, επιδιώκει να αναδείξει τη δυναμική και τις προοπτικές της αγοράς με τις πλέον σύγχρονες υπηρεσίες και τεχνολογίες που προσφέρονται φιλοξενώντας και φέτος ένα ευρύ φάσμα της ελληνικής επιχειρηματικότητας και παραγωγικότητας με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Οι αντιπροσωπευτικές εκθεσιακές ενότητες είναι:

Ψηφιακή Ελλάδα
Κυκλική οικονομία & ενέργεια
Ελλάδα & επιχειρηματικότητα
Akademia
Ηλεκτροκίνηση – αυτοκίνηση

Στο μεταξύ, με αγωνία περιμένουν οι επαγγελματίες την ομιλία του πρωθυπουργού εν μέσω ενεργειακής κρίσης, ενώ παράλληλα με το αμιγώς εκθεσιακό γεγονός, οργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά το Thessaloniki Helexpo Forum (12 -16 Σεπτεμβρίου 2022, Συνεδριακό Κέντρο «Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ»).  Πρόκειται για τη θεσμοθετημένη πλατφόρμα διαλόγου μεταξύ της πολιτικής και επιχειρηματικής ηγεσίας της χώρας για όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά και οικονομικά ζητήματα, που αφορούν στις προοπτικές της σύγχρονης Ελλάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, πέραν της εναρκτήριας ομιλίας του κ. πρωθυπουργού και της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου που παραχωρεί το πρώτο Σαββατοκύριακο της ΔΕΘ και της αντίστοιχης ομιλίας και συνέντευξης τύπου από τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης το δεύτερο, πραγματοποιούνται καθημερινά θεματικά πάνελ συζήτησης στα οποία συμμετέχουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι κομμάτων, φορέων, συνδέσμων και επιχειρήσεων.

Ξεχωριστή θέση τέλος, στη φετινή διοργάνωση θα έχει το αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή, ενώ δεν θα λείπουν και οι καθιερωμένες βραδινές συναυλίες με μεγάλα ονόματα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΗΣ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More