Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μεντί: «Είμαι σοκαρισμένος που κατηγορούμαι για βιασμό»

 

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής εξέφρασε την αντίθεσή του ενώπιων του δικαστηρίου, σχετικά με τις κατηγορίες που τον οδήγησαν στη σύλληψη.

Ο Μπέντζαμιν Μεντί, ο οποίος κατηγορείται για συνολικά 8 περιπτώσεις βιασμού, βρέθηκε ενώπιων του δικαστηρίου όπου δήλωσε σοκαρισμένος με τις κατηγορίες που τον βαραίνουν, τονίζοντας πως δεν έγινε κάτι με κάποια από τις γυναίκες χωρίς τη συναίνεσή της.

Επιπλέον, παραδέχθηκε ότι υπάρχει δωμάτιο που κλειδώνει στην έπαυλή του, όμως διαβεβαίωσε πως η πόρτα ανοίγει από τη μέσα πλευρά και πως όλες οι γυναίκες είχαν τη δυνατότητα να φύγουν εάν το επιθυμούσαν.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαι σοκαρισμένος που κατηγορούμαι για βιασμό και ψευδή φυλάκιση. Το σεξ μεταξύ εμένα και (Γυναίκα Δύο) ήταν απολύτως συναινετικό. Δεν έκανα τίποτα για να την εμποδίσω να φύγει. Αυτή (η Γυναίκα Τέσσερα) είπε ότι ήθελε να με γνωρίσει καλύτερα και ότι θα ήθελε να είναι σε σχέση. Ξεκαθάρισα ότι δεν με ενδιέφερε μια σχέση και πήγα να φύγω. Με σταμάτησε και αρχίσαμε να φιλιόμαστε»

Benjamin Mendy in a statement:

“She (Woman Four) said she wanted to get to know me better and that she’d like to be in a relationship. I made it clear I was not interested in a relationship and went to leave.

She stopped me leaving and we began to kiss.”

(Source: MEN) pic.twitter.com/QJmvdDC0tZ

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) October 27, 2022

Benjamin Mendy has claimed in court that he had consensual sex with the complainants.

He confirmed that his mansion had a coded room but assures that the room opened from the inside and that the women “could leave at any time”.

(Source: MEN) pic.twitter.com/POfrCGzvJJ

— Transfer News Live (@DeadlineDayLive) October 27, 2022

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More