Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μια ανάσα από το Περιστέρι ο Σπανούλης

 

Το κόλπο γκρόσο προσπαθεί να κάνει η ομάδα των δυτικών προαστίων στην προσπάθεια της να παρουσιαστεί ενισχυμένη σε όλα τα επίπεδα για τη νέα χρονιά.

Ο σχεδιασμός για το νέο Περιστέρι αρχίζει από την έλευση προπονητή καθώς θέλει να ταιριάξει με το νέο ξεκίνημα προπονητικά που ετοιμάζεται να κάνει ο Βασίλης Σπανούλης.

Η διοίκηση της ομάδας θέλει όχι μόνο να είναι πιο βελτιωμένη σε αγωνιστικό πεδίο αλλά και τη συνολικότερη λειτουργία προκειμένου να προωθηθούν νέοι παίκτες από τα τμήματα υποδομής, σε συνεργασία με την έλευση πρωτοκλασάτων ξένων.

Γεγονός, που θα βοηθήσει όχι μόνο η πρόσληψη του Βασίλη Σπανούλη ως προπονητή αλλά και η συνεργασία που θα έχει με τον ατζέντη του Μίσκο Ραζνάτοβιτς προκειμένου να έρθουν στην ομάδα δυο παίκτες από το… πάνω ράφι οι οποίοι υπό άλλες συνθήκες δεν θα μπορούσαν να αποκτηθούν.

Η έως τώρα συνθήκες φαίνεται ότι ευνοούν στην πιθανή συνεργασία των δύο πλευρών ακόμα και αν η ομάδα του Περιστερίου θα πρέπει να κάνει ένα γενναίο οικονομικό άνοιγμα που μπορεί να ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο σε σχέση με πέρυσι, σε περίπτωση που αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο BCL. Ωστόσο η οικονομική συνέπεια και φερεγγυότητα της ομάδας των δυτικών προαστίων εγγυάται ότι σύντομα θα υπάρχουν οι τελικές αποφάσεις οι οποίες μέχρι στιγμής συγκλίνουν προς τον coach Σπανούλη.

Το άρθρο Μια ανάσα από το Περιστέρι ο Σπανούλης εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More