Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπέιλ: «Το πρόβλημα είναι πως ο κόσμος πιστεύει ό,τι διαβάζει»

 

Ο Ουαλός έστειλε μήνυμα σε όλους όσοι τον έκριναν όσο βρισκόταν στη Ρεάλ, ενώ μίλησε και για το μέλλον του.


Ο Γκάρεθ Μπέιλ, αποτελεί παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, βάζοντας τέλος σε μία καριέρα 9 χρόνων με τη “Βασίλισσα” έχοντας κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, πέντε Τσάμπιονς Λιγκ ενώ έχει σκοράρει 106 γκολ.

Κατά τη διάρκεια που βρισκόταν στη Μαδρίτη, έχει ακούσει ουκ ολίγα για τη ζωή και την απόδοσή του στην ομάδα. Ο Ουαλός απαντά για όλα όσα του έχουν προσάψει, ενώ αναφέρεται και στο ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Ήμουν σε καλή κατάσταση και μπορούσα να αγωνιστώ σε αρκετά παιχνίδια, αλλά ο προπονητής δεν με επέλεγε και ο κόσμος υπέθετε πως είμαι τραυματίας. Έτσι συνέβη και με την περιβόητη ιστορία με το γκολφ. Ο κόσμος νομίζει ότι παίζω συνέχεια, κάτι που δεν ισχύει. Ο κόσμος πιστεύει πως είμαι συνεχώς τραυματίας, αλλά ούτε αυτό ισχύει. Το πρόβλημα είναι πως ο κόσμος πιστεύει ό,τι διαβάζει και αυτό δημιουργεί στο μυαλό του την εικόνα πως αυτό συμβαίνει πάντα. Δεν ξέρω αν το που θα παίζεις κάνει τόσο μεγάλη διαφορά. Το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο. Θέλω να σιγουρευτώ πως θα αγωνίζομαι και θα παραμείνω σε καλή φυσική κατάσταση. Ιδανικά, θα ήθελα να πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο έχοντας πάρει παιχνίδια στα πόδια μου και όντας όσο πιο καλά σωματικά μπορώ. Έχω μερικούς πιθανούς προορισμούς στο μυαλό μου»

Το άρθρο Μπέιλ: «Το πρόβλημα είναι πως ο κόσμος πιστεύει ό,τι διαβάζει» εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More