Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μ. Αεράκης στο «Studio 4»: Όταν έγινα ηθοποιός ο πατέρας μου έπαψε να μου μιλάει για 3 χρόνια (video)

Η σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» θυμίζει παλιές, καλές εποχές αλλά ταυτόχρονα δεν θυμίζει τίποτε άλλο, είπε ο πρωταγωνιστής της σειράς, κ. Μιχάλης Αεράκης από τον καναπέ του «Studio 4».

Έκανε μια αναδρομή τη δεκαετία του ’90 που έπαιζε σε μία σειρά της ΕΡΤ, περιγράφοντας παραστατικά την μοναδική εμπειρία που βίωσε και στις υπερπαραγωγές που έκανε τότε η Δημόσια Τηλεόραση. Έκανε ακόμη λόγο για την κοινωνία της Κρήτη, τονίζοντας ότι «Στην Κρήτη η κοινωνία αυτοματοποιείται για να αμβλύνει τις εντάσεις». Σχολίασε τον ιδιαίτερο τρόπο συγχώρεσης των Κρητικών, αναφερόμενος ενδεχομένως σε βεντέτες που δυστυχώς ακόμη είναι «ενεργές». Τόνισε ακόμη ότι «Οι άνθρωποι πρέπει να συγχωρούμε».

Δεν δίστασε να αποκαλύψει τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στη σχέση με τον πατέρα του. «Όταν έγινα ηθοποιός έκανα να μιλήσω στον πατέρα μου 3 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά. «Το εμπάργκο» στη σχέση τους έσπασε όταν ο ηθοποιός υποδύθηκε έναν στιβαρό, αρκετά δυναμικό ρόλο σε σειρά της ΕΡΤ, με αποτέλεσμα ο πατέρας του να αρχίσει να εξωτερικεύει την υπερηφάνεια του.

«Ήμουν τυχερός, γιατί γνώρισα στη ζωή μου τον Νίκο Κούνδουρο, αν και μέχρι τότε δεν είχα πάει ποτέ σε θέατρο. Είχα όμως τρέλα με το σινεμά. Δούλευα ως πωλητής σνακ σε κινηματογράφους για να παρακολολουθώ τις ταινίες, να βγάζω και χαρτζιλίκι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αεράκης. Πρόσθεσε ότι αν και δεν είχε τις προσλαμβάνουσες από τον κοινωνικό του περίγυρο, ασχολήθηκε αρχικά με το θέατρο μέσω την πολιτικής του δράσης.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More