Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νίκος Ανδρουλάκης από τα Χανιά: «Μήνυμα νίκης και ελπίδας για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ»

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στο ΣΥΡΙΖΑ, άσκησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας, το απόγευμα του Σαββάτου,  στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του,  στον πεζόδρομο της οδού Μουσούρων, στο κέντρο των Χανίων.

Ο κ. Ανδρουλάκης έστειλε από τα Χανιά «μήνυμα νίκης και ελπίδας για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα, σε όλους τους δημοκράτες, σε όλους τους προοδευτικούς Έλληνες πολίτες». Τόνισε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος ακυβερνησίας και πρόσθεσε ότι δεν θα τους κάνει τη χάρη να έχει το ΠΑΣΟΚ «αρχηγό δεκανίκι».

Ο κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι όλη η συζήτηση για τις συνεργασίες, στόχο έχει να αναχαιτίσει την πορεία του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τους πολίτες να μην ενδώσουν στην τρομοκρατία και το φόβο, αλλά να επενδύσουν στην ελπίδα και την προοπτική.  «Το μόνο που κρατάει όρθιο τον κ. Μητσοτάκη είναι η αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ. Αντιπολίτευση χωρίς έρμα» υποστήριξε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Ο Ν. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και στις πρόσφατες δηλώσεις του Άκη Σκέρτσου, λέγοντας: “Έχουμε χρέος να μιλήσουμε για τη μεγάλη προσβολή του κ.Σκέρτσου. Ο στενότερος συνεργάτης του πρωθυπουργού προσπάθησε να δείξει ότι ξεχνάμε”. “Παρελθόν στη μνήμη του λαού δε θα αποτελέσουν οι θηριωδίες των ναζί αλλά ο ίδιος ο κ.Μητσοτάκης και η παρέα του” – τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και προανήγγειλε:  «θα συγκρουστούμε με οποιονδήποτε υπονομεύσει το δημόσιο συμφέρον».

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More