Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νότης Μηταράκης: Ευχές για το 2023, με αναφορά στο μεταναστευτικό και στα έργα υποδομής της Χίου (video)

«Όλα τα έργα υποδομών, τα έργα της γενιάς μας, προχωράνε ταχύτατα. Το αεροδρόμιο, σύντομα το Τελωνείο, ήδη το Δικαστικό Μέγαρο και το Φράγμα είναι εργοτάξια σε πλήρη εξέλιξη», αναφέρει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης.

Με πρώτιστη αναφορά στο μεταναστευτικό που όπως τονίζει «με σχέδιο αντιμετωπίσαμε τις επιπτώσεις της μεταναστευτικής κρίσης. Με χαμηλές ροές τα τελευταία τρία χρόνια, με ελάχιστους προσωρινά διαμένοντες στις δομές φιλοξενίας» και για τη Χίο να κλείνει το Σάββατο, 31/12/22, η δομή καραντίνας στη Λευκωνιά.

«Η λύση του μεταναστευτικού, η παγίωση του νησιωτικού ΦΠΑ, τα έργα υποδομών, το υπό διαμόρφωση νέο χωροταξικό, όλα αυτά μαζί βάζουν τις βάσεις για σημαντικές νέες ιδιωτικές επενδύσεις», σημειώνει ο κ. Μηταράκης που ευχόμενος υγεία για τη νέα χρονιά, χαρακτηρίζει αυτές τις ενέργειες ως «τις βάσεις για περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας». Ενέργειες που πρόκειται να είναι και οι στόχοι της επόμενης τετραετίας, για τον υπουργό και βουλευτή Χίου Νότη Μηταράκη.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More