Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ουόκαπ: «Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με την κατάκτηση του τροπαίου» (video)

 

O Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ, αναφερόμενος στην επιθυμία της ομάδας του να κατακτήσει τον τίτλο. 

Στο πώς πρέπει να αντιμετωπίσει το δεύτερο παιχνίδι η ομάδα του αναφέρθηκε ο Τόμας Ουόκαπ στην κάμερα της ΕΡΤ, ενώ δεν δίστασέ να αποκαλύψει πως είναι… πεινασμένοι για τον τίτλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Ξεκινήσαμε από την άμυνά μας, περιορίσαμε τους αντιπάλους μας στους 4 πόντους και συνεχίσαμε κατ αυτόν τον τρόπο. Πάμε πάλι από το 0-0, δεν έχει σημασία το πρώτο ματς και η διαφορά, μετράει η νίκη. Πρέπει να μπούμε με την ίδια ένταση και την ενέργεια γιατί περιμένουμε κάτι ανάλογο από τον Παναθηναϊκό. Είμαστε πολύ πεινασμένοι, θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με τον σωστό τρόπο και την κατάκτηση του τροπαίου. Να δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε. Το κάρφωμα του Παπανικολάου ήταν φοβερό. Μας βοήθησε ο κόσμος μας, πρέπει να τον υποστηρίξουμε και εμείς με τα αποτελέσματά μας».

Το άρθρο Ουόκαπ: «Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με την κατάκτηση του τροπαίου» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More