Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Δήμος Γαλατσίου γεμίζει με «χρώμα» την πόλη

Με «χρώματα» ντύνει το Γαλάτσι ο Δήμος, μέσα από ένα εκτεταμένο έργο τοποθέτησης χειμερινών καλλωπιστικών φυτών, όπως είναι τα κυκλάμινα, σε κεντρικά σημεία της πόλης. Ήδη από το Τμήμα Πρασίνου τοποθετήθηκαν 500 καλλωπιστικά φυτά σε παρτέρια στο ‘Αλσος Βεΐκου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Το Καμίνι» και μπροστά από το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, καθώς και στις νησίδες της λεωφόρου Βεΐκου και της Αγίας Γλυκερίας.

Τις επόμενες ημέρες το έργο θα επεκταθεί με ακόμη 300 φυτά στη λεωφόρο Γαλατσίου, στη νησίδα της οδού Καραϊσκάκη και στα παρτέρια του δημαρχείου, ενισχύοντας έτσι και το εορταστικό πνεύμα των ημερών.

«Θέλουμε να ομορφύνουμε την πόλη μας τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες μας και θα συνεχίσουμε να φροντίζουμε αδιάκοπα κάθε περιοχή του δήμου, ώστε να ζούμε σε μια πόλη όμορφη και καθαρή», τόνισε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος και πρόσθεσε: «Σε αυτή την προσπάθεια είναι απαραίτητη και η βοήθεια των συμπολιτών μας, με το να προσέχουν τα φυτά και τα δέντρα, που οι εργαζόμενοι του Δήμου φυτεύουν και φροντίζουν».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More