Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός φέρεται ότι δέχθηκε απειλές μόλις επέστρεψε στη Δανία

Απειλές από άγνωστο ή αγνώστους μετά το ντέρμπι του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός φέρεται ότι δέχθηκε ο Δανός διαιτητής Τζέικομπ Κέλετ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Live Sport” ο Δανός διαιτητής μετά το ντέρμπι ανέφερε το συμβάν με τις απειλές στην UEFA (όπου είχε αναφέρει το πέναλτι με το οποίο έγινε το τελικό 1-1).

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, υποστήριξε ότι μετά την επιστροφή του στην πατρίδα του δέχτηκε απειλές, χωρίς πάντως να διευκρινίζεται από ποιόν ή ποιούς.

Στο ίδιο δημοσίευμα, άλλωστε, αναφέρεται ότι ο ορισμός του Νταμπάνοβιτς στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός ήταν αποτέλεσμα εμπλοκής στην αρχική της επιλογή ΚΕΔ.

Συγκεκριμένα, σημειώνεται ότι ο Ούγγρος Istvan Wedwid είχει αρχικά οριστεί, ωστόσο ενημέρωσε το πρωί της προηγούμενης Πέμπτης ότι δεν θα έρθει στην Αθήνα και αντικαταστάθηκε την τελευταία στιγμή από τον Μαυροβούνιο Νταμπάνοβιτς.
Άλλωστε, όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, συνέβη πρόσφατα και άλλη μια αντικατάσταση, καθώς η αρχική επιλογή για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός για την 24η αγωνιστική αρνήθηκε να έρθει και στη θέση του διαιτήτευσε ο Πινέιρο.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More