Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Μούντρικ των 100 εκατ. έκανε ήδη ρεκόρ στην Premier League!

 

Το νέο απόκτημα της Τσέλσι, με το ντεμπούτο του κόντρα στη Λίβερπουλ, τράβηξε τα βλέμματα και έκανε τους πάντες να μιλούν γι αυτό, πιάνοντας 36,63 χλμ έγινε ο ταχύτερος παίκτης στο Πρωτάθλημα.

Ο Μούντρικ, υπέγραψε στη χειμερινή αγορά για 70+30 εκατομμύρια ευρώ, έφτασε τα 36,63 χιλιόμετρα την ώρα κόντρα στη Λίβερπουλ, ρεκόρ σε αυτό το αγγλικό πρωτάθλημα και ξεκίνησε ιδανικά την πορεία του στην Premier League.

«Αφού παρακολούθησα τον Μούντρικ για 10 λεπτά… δεν θα ήθελα να τον παίξω!» αστειεύτηκε ο Γκάρι Νέβιλ στο Twitter. Και ο πρώην δεξιός μπακ της Γιουνάιτεντ ξέρει τι λέει. Ο πρώην σταρ της Σαχτάρ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 55ο λεπτό, προσπερνώντας πρώτα τον Μίλνερ και μετά τον Αλεξάντερ-Άρνολντ με την ταχύτητα και την ποιότητά του.

Oι αριθμοί επιβεβαίωσαν όλους όσοι εντυπωσιάστηκαν με το εκπληκτικό ντεμπούτο του. Μέσα σε 35 λεπτά, ο Μούντρικ έγινε ο ταχύτερος παίκτης στην Premier League.

The new @ChelseaFC signing has the quickest recorded speed this season pic.twitter.com/VDCJ4SI9lD

— Premier League (@premierleague) January 24, 2023

Στην ισοπαλία (0-0) κόντρα στη Λίβερπουλ, ο Ουκρανός από την Τσέλσι έφτασε στην υψηλότερη τελική ταχύτητα στο τρέχον αγγλικό πρωτάθλημα: 36,63 χιλιόμετρα την ώρα! Άφησε πίσω του τον Άντονι Γκόρντον (Έβερτον), που έχει 36,61 χλμ./ώρα αυτή τη σεζόν, τους Ντάργουιν Νούνιεθ (Λίβερπουλ, 36,53), Έρλινγκ Χάαλαντ (Μάντσεστερ Σίτι, 36,22) , Ντένις Ζακάρια (Τσέλσι, 36,09).//

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More