Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πάτρα: Προφυλακίστηκαν οι έξι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες και ναρκωτικά (βίντεο)

Την προφυλάκιση και των 6 συλληφθέντων στην Πάτρα αποφάσισαν το απόγευμα της Τρίτης 24/1 ανακριτής και εισαγγελέας, με την κατηγορία της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε ληστείες, για καλλιέργεια ναρκωτικών και για κατοχή όπλων.

Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση την περασμένη Τετάρτη 18/1 οδήγησε στη σύλληψη των 7 ατόμων, μεταξύ αυτών και του γιου ενός εκ των καταδικασμένων για τρομοκρατία “στελεχών” της 17 Νοέμβρη. Η αστυνομία εντόπισε και κατάσχεσε όπλα εκρηκτικά και είδη μεταμφίεσης τα οποία χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες σε ληστείες που έκαναν σε τράπεζες και ΕΛΤΑ, αλλά και σούπερ μάρκετ. Την δράση της ομάδας πρόδωσε το DNΑ που βρέθηκε σε μια μάσκα, η οποία εντοπίστηκε στο σημείο μετά από ληστεία.

Να σημειωθεί ότι με τον περιοριστικό όρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε χθες ελεύθερη η 24χρονη φοιτήτρια από την Αιτωλοακαρνανία. Στην απολογία της είπε πως βρέθηκε τη λάθος ώρα στον λάθος τόπο και πως δεν έχει καμία σχέση με τους υπόλοιπους 6 συλληφθέντες.

Ομάδα νεαρών από τον αντιεξουσιαστικό χώρο που είχαν συγκεντρωθεί στα Δικαστήρια φώναζαν συνθήματα κατά τη διάρκεια της μεταγωγής τους.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More