Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κεντρική Ελλάδα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέμπτη θέση για τη Στεφανίδη (video)

 

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά από δυο αποτυχημένες προσπάθειες στα 4.85 μέτρα, ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στον τελικό του επί κοντώ.

Την πέμπτη θέση κατέλαβε η Κατερίνα Στεφανίδη στον φετινό τελικό του επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στο Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια άρχισε τον τελικό με άλμα στα 4.45 μέτρα, το οποίο ξεπέρασε άνετα, όπως και αυτό της δεύτερης προσπάθειάς της στα 4.60 μέτρα. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Συγκεκριμένα, στα 4.70 μέτρα η Κατερίνα Στεφανίδη χρειάστηκε τρεις προσπάθειες, μετά από τις πρώτες δυο αποτυχημένες, ωστόσο κατάφερε να παρεμείνει “ζωντανή” στη “μάχη” της πεντάδας.

Η Στεφανίδη δεν κατάφερε να ξεπεράσει τα 4.80 μέτρα και ανέβασε αμέσως τον πήχη στα 4.85 για τη μεγάλη ανατροπή. Ωστόσο αυτή δεν ήρθε, καθώς οι δυο εναπομείναντες προσπάθειες για τη “χρυσή” Ολυμπιονίκη του Τόκιο δεν ήταν ιδανικές και έτσι εκείνη έμεινε στην πέμπτη θέση με κορυφαίο άλμα στα 4.70 μέτρα, που αποτελεί και καλύτερη φετινή επίδοση για την 32χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Το άρθρο Πέμπτη θέση για τη Στεφανίδη (video) εμφανίστηκε πρώτα στο www.ertsports.gr.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More